Strona 6 z 32 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 312

Wątek: fotografowanie modelek

Zablokowany Awatar C41photocrew

Domyślnie

lol kurde jak mnie malolaty wkurzaja to mala bania....raz gadasz tak raz tak....szczerze...to nawet nie chce mi sie czytac cos tam nabazgral pozdro chlopie i z tego co widze w postach zawsze cos mowisz a pozniej sie wycofujesz lub zmieniasz fakty aaaaaa przytaczajac do tematu z innego watku kup Lke ona ci zrobi fotke ostra 1/8 przy 1200 spoko! pozdro

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

a nie pochwalisz się że odpowiadzasz na wątek o Lkach w którym ostatni post był 17 dni temu?
    zalosne ale coz...
    c'est la vie.
    tez pozdro
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Domyślnie

a co mnie to kiedy byl ... kurde wez odbij i odjedz trabantem w przeciwna strone ahaaaaaaaa

nie zapomnij wziasc gripa!!!!

Domyślnie

ładnie panowie sie tu bluzgacie naprawde ładnie

Domyślnie

hehe nie ma bluzgania EOT szkoda ze nie da sobei nic do glowy wbic choc pewnie zaraz przeczytam ze jesem zazdrosny ze on dostanie kase a ja nie albo cos w tym stylu hehe
    szczerze zycze powodzenia bo latwo nie bedzie i next time czytaj co sie do ciebie pisze a dwa nie zmieniaj wersji

EOT

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez C41photocrew
    a co mnie to kiedy byl ... kurde wez odbij i odjedz trabantem w przeciwna strone ahaaaaaaaa

nie zapomnij wziasc gripa!!!!
    zabrakło kasy na benzynę
    Już??
    wyciagam dlon na zgode i z mojej strony jest EOT.
    zrobisz jak uważasz, Twoja sprawa, ja wole nie miec wrogow bo to nie ring ani kropka nad i moinki olejnik tylko forum canona.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Ej, no zejdźcie z chłopaka! Owszem, rzuca się na bardzo głęboką wodę (BTW, ja również uważam, że za głęboką i że efekt końcowy będzie się niespejcjalnie nadawał do pokazania), ale widocznie taki ma kaprys - skoro prosi o rady, to może się do nich ograniczmy. Bo w przeciwnym razie, to jest takie samo gderanie jak (tfu tfu) "czarek wawa" na prfc, który na wszelkie pytania o zdjęcia ślubne ma gotową odpowiedź "zatrudnij zawodowca" :-/

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

przydałaby się czasem jakaś forumowiczka na odstresowanie hehe

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

ja takze jestem zwolennikiem zywiolowej pracy, choc wszystko ma swoje granice. Jesli to fotografia pod reklame, to musisz okreslic czy dasz rade bo pedzac w ta strone tylko dla pieniedzy mozesz sobie tylko zla opinie zrobic.. pamietaj.. jeden zadowolony = 2 nowym klientom
    Faktycznie Twoje zdjecia z fotogalerii nie sa najciekawsze i nie wrozy to sukcesu na owej sesji, choc takowej Ci jak najbardziej zycze..
    Moze wez ze soba jeszcze kogos z aparatem - by potem wybrac co ciekawsze zdjecia.

W tym przypadku na Twoim miejscu bym jednak nie bral tej roboty i zapytal czy moge sobie pląsac jako drugi fotograf przy wynajetym kims, co robi to nieco czesciej. Dzieki temu mozesz sobie go podpytac.. poobserwowac jak komunkuje sie z modelkami, jak planuje cala ta akcje.

Cenna wiadomo jest odwaga.. lecz przyslowie o braniu sil na zamiary jest calkiem madre.. Pisales, ze znana firma - mysle ze wiedza jak wyglada dobre foto i oby Twoje przypadly im do gustu - co juz drugi raz zycze Tobie

The end
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Domyślnie

ja mu tam dobrze zycze...

Strona 6 z 32 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów