Strona 26 z 32 PierwszyPierwszy ... 162425262728 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 312

Wątek: fotografowanie modelek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pierwsze przywalone flaszem jak z kompakta na trybie zielonym. Na drugim totalnie zawalony pomiar swiatla. I niewazne ze to nie najlepsze - wazne ze to wlasnie te teraz pokazales.
    Oba zdjecia wg mnie do kosza, ale najwazniejsze jest nie to czy nam sie podoba tylko czy zleceniodawcy sie podoba i ile za takie zdjecia placi.
    I tym sposobem rynek fotograficzny w Polsce stacza sie w dol po rowni pochylej bo osoby ktore podlapia pierwsze zlecenia niezbyt sluchaja dobrych rad tylko robia po swojemu "bo oni wiedza lepiej bo to im placa za robienie zdjec" .

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

i w ten sposob mamy rzad jaki mamy.. nie ci ludzie na nie tych stolkach.. ot moral
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Oj dobra może pokazał te które mu nie wyszły, żeby was/nas podpuścić

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    I tym sposobem rynek fotograficzny w Polsce stacza sie w dol po rowni pochylej bo osoby ktore podlapia pierwsze zlecenia niezbyt sluchaja dobrych rad tylko robia po swojemu "bo oni wiedza lepiej bo to im placa za robienie zdjec" .
    Vitez, wszystko jest ok, jezeli amator chce sie uczyc. kazdy kiedys zaczynal. tylko... niestety masz racje - rownia pochyla. gdzies tam na poczatku watku mialem nadzieje ze chociaz poprawnie bedzie, bez wzlotow, bo stres. a tu sie instrukcja obslugi klania... rownia pochyla. ale co, pogadac, ze sie jest fotografem dobra rzecz.
    gra i buczy bebop

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamek
    Zwłaszca, że nie wyobrażam sobie takiej sesji zdjęciowej, gdzie nie było jak zastosować blendy.
    no widzisz. a jednak - Polak potrafi trzecią kulkę zgubi
    gra i buczy bebop

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A tak poza fleszami robieniem fotek na tle jasnego okna z lampa prosto w face ze zlym pomiarem to ta panienka na z1. jakos tak strasznie koslawo i pokracznie wyglada jak by ja ktos na sile tak ustawil i nie pozwolil sie nawet w d... podrapac

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    dzięki za podpowiedzi z blendami i światłami ale nie było jak tam tego zastosować...
    cosik kręcisz...
    wygląda że dużo miejsca było wokoło

druga sprawa o taka, że albo mnie straszy, albo za dużo radia maryja, albo ja widzę odbicie kogoś co trzyma blendę lub steropian na zdjęciu nr. 1 (na tym metalowym obiciu recepcji)

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    druga sprawa o taka, że albo mnie straszy, albo za dużo radia maryja, albo ja widzę odbicie kogoś co trzyma blendę lub steropian na zdjęciu nr. 1 (na tym metalowym obiciu recepcji)
    kurde, albo faktycznie za dużo piwa na dziś (jak już sam siebie cytuję)
    być może to odbicie tej laluni, więc sorka

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

juz rano wiedzialem ze bedzie goraco
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Ja sie nie znam na szopce zupełnie ale zrobiłem cośik takiego. Il fuoco proszę o wybaczenie

Strona 26 z 32 PierwszyPierwszy ... 162425262728 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów