Poszedl na tory![]()
Poszedl na tory![]()
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
ogolnie nigdy chyba nie bylo na forum takiego skupienia na temacie i wyczekiwania
edit: zasadniczo temat czytano 9200 razy hehe niezle niezle
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
spoko spoko Panowie. sorka za opóźnienia ale w moich kochanym LO tak nas katują ostatnio że chodzę spać o 23 i nie wyrabiam z kuciem. pewnie ktoś powie że się nauką kolejny raz zasłaniam ale sorka - nie mam wyjścia chociaż chciałbym mieć. dzisiaj wrzucę jedną fotkę. tak szczerze to siedzą u mnie nie obrobione RAWy i czekają na weekend.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Zamieszczone przez Venio
Nie wiem wlasciwie na co... na modelki popatrzec?
Wiecej i dostepnych od reki modelek jest np tu: http://www.linkowisko.promodels.pl/.
no modelki mozna tez ewentualnie zobaczyc tutaj:
http://www.photomodels4u.com/?page=modelki#
Il Fuoco, myslisz ze chodzenie o 23 spac to pozno ?przed matura tez sypialem 8 h dziennie, teraz 8 h tygodniowo
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
nie o modelki mi chodzi tylko o efekt pracy i debiutu Il fuoco... nie wiem czemu sie czepiasz...Zamieszczone przez Vitez
![]()
Kucia nie mam i pozniej chodze spacZamieszczone przez Il fuoco
![]()
...
nic nowego ze sie czepia...no ale juz taki jest widac olac...
kurczeto rzuc choc jedna fotke
![]()
Il Fuoco, po internecie zaczelo krazyc przedpremierowe zdjecie, to przecieki jak z 3d czy moze jakis rzetelny przeciek a la 5d ?![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
ależ oczywiście
proszę bardzo:
za jakość przepraszam - Raw wywoływany na tempo... zero PS'a. może delikatne saturation ale nic pozatym. dzisiaj będę usuwał cienie:P
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |