błogosławieni ślepi, którzy nie widzieli a uwierzyli...
błogosławieni ślepi, którzy nie widzieli a uwierzyli...
Błogosławieni cisi, bo oni otrzymają ziemię...![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Sorki, że tak późno, ale się ubawiłem samą myślą, że "modelki na coś szczególnie reagują". To jest super kawałek do dowcipu o początkującym fotografie. Tylko módl się chłopie, żeby żadna z modelek nie pokapowała się, że to ty napisałeś. One właśnie szczególnie reagują na taką postawę fotografa. I jeśli mam coś poradzić na poważnie to nie lekceważ sobie modelek. Przeciętnie są to dziewczyny, które chcą dorobić sobie trochę kasy. A część z nich bije cię intelektem na łeb i szyję. I patrz uważnie w oczy. Jak zobaczysz taki niebieskawy błysk to pakuj sprzęt w w nogi. Niektóre, szczególnie te mniej zdeterminowane na robienie kariery, reagują agresywnie na lekceważenie.Zamieszczone przez Il fuoco
I tutaj, dla równowagi: :wink: :smile::smile: ;-)
rotfl hrhr
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
to ja może w uvexach pójdę żeby nie zobaczyły mojego wiecznie drwiącego wzroku![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
oby one nie przyjechały w UVEX'ach, z tego samego powodu...Zamieszczone przez Il fuoco
kurde, zimno już będziesz miał w tym listopadzie, jak na plener![]()
pomyśl o jakimś rozgrzewaczu, może żołądkowa gorzka???
spoko spokoto bedzie w cieplutkiej przytulnej kilnice stomatologicznej;D
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Jakos stomatologia nigdy nie kojarzyla mi sie z cieplem i przytulnoscia![]()
...
A jakim oświetleniem do pomieszczeń dysponujesz?Zamieszczone przez Il fuoco