rzuce Ci w poniedzialek albo niedziele ok? bo zaraz ide spac, jutro o 4 poobudka, wszka na zlocie trza byca poki co tyle Ci musi starczyc i rada milion razy tu powtarzana, "za te pieniadze nic lepszego" i druga "wyzej juz tylko elka"
pozdro Muka...
rzuce Ci w poniedzialek albo niedziele ok? bo zaraz ide spac, jutro o 4 poobudka, wszka na zlocie trza byca poki co tyle Ci musi starczyc i rada milion razy tu powtarzana, "za te pieniadze nic lepszego" i druga "wyzej juz tylko elka"
pozdro Muka...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
nie dla mnie ten tamron, znajomy się napalił coś kupić na fotografowanie ślubów. facet nie jest świerzak, już ładnych parę lat to robi, ma studio etc. i chciał kupić 17-40 ale ostatnio go przymulilo z kasa bo ukradli mu ze sklepu 20D i musiał nowe kupić, to mu mówię że na szeroki kąt i tak ma KITa USM, a do normalnych ogniskowych żeby kupił tamrona bo "za tą kasę nic lepszego"....teraz chodzi mi o to żeby mu pokazać jak to robi zdjęcia faktycznie.
na pbase jest kilka testów ale one są średnie... w jednym jest taka kompresja że zdjęcia przy f2.8 i f8.0 mało czym się różnią na pierwszy rzut oka.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Przebnąłem przez cały wątek i już myślałem, że te foty Il fuoco zobacze a tu d***a... :/ Czekam bo jestem bardzo ciekaw
Gdzieś był tu link do "Basi na starej stacji" - dla mnie genialne fotki, dokładnie to co lubie...(kto to zalinkował i powie mi jakim szkłem robione?)
Co do fotek z tamronka(tez na niego poluje) to Danon z tego forum ma go do D60. Ładnie foci nim całkiem![]()
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
Il Fuoco, zapytaj ripka, dzis rano mial zapietego mojego Tammiego do swojego trabanta XT, i jak widac po podpisie jest zachwycony, ja na dzis mam dosc orania fotek, moze jutro cos Ci na maila wysle... Green Tobie tez![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Będę czuwał![]()
Po prostu przeczytajcie moj podpisTen na pomarańczowo ;d I wszystko jasne
![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Basia na starej stacji..hmmm a to moje dzielato akurat bylo robione sigma 70-300 APO II SM..
choc nie powiem, ze chyba od miesiaca posiadam tego tamronika..i jestem bardzo zadowolony..
a Basie i inne fotki mozna zobaczyc na www.fotopeople.printpol.pl
Tamronem zrobilem wszystkie fotki z dzialu C41PhotoCrew.
Basia jest w dziale Glamour.
Pozdrawiam
a więc foty rzeczonych modelek będą na CB 13 listopada wieczorem. wtedy wrócę z fotograficznej wojaży. będą 2 kobiety i 1 facet. Sesja absolutnie na luzie, bezstresowo, wczoraj jeszcze raz rozmawiałem ze zleceniodawczyniami. Katalog będzie miał ok 40 stron, zdjęcia A-4 popodpisywane. To mają być zdjęcia "przy pracy" w tych ubraniach które one produkują, natomiast zdjęcia studyjne już mają załatwione u profi. więc spokojnie pojadę, zrobię fotki, kobiety sobie wybiorą a ja wrócę i będzie po sprawie. Myślałem że to będzie coś bardziej stresującego tymczasem okazało się że zwykłe focenie, może ze 2 blendy ze sobą wezmę i na tym się skończy.
czekajcie a będzie Wam pokazane...