To chyba bardzo odpowiedzialne zajęcie.
To chyba bardzo odpowiedzialne zajęcie.
Może i tak ale ja traktuję to jak zabawę w którą staram się wciągnąć fotografowanych ludzi , choć z drugiej strony to pamiątka na całe życie......![]()
Canon 10D
To raczej łatwe nie jest, ludki w czasie ślubu wyglądają jakby za chwile mieli umrzeć.
Panna młoda wciąga brzuch, pan młody na twarzy ma wypisane - koniec z meczami i pubem...
Ale to i tak lepsze niż focenie w urzędzie stanu cywilnego.
90% ludków słowa przysięgi małżeńskiej wypowiada do urzędnika...
A wracając do szkiełka i wnętrz - możesz pokazać jeszcze jakieś zdjatka robione bez lampy?
[ Dodano: 28-07-2004 ]
Jak powieszenie w necie jest zbyt kłopotliwe możesz wysłać na @
Pozdrawiam
Nie jest kłopotliwe![]()
Jak tylko obrobię to wrzucę do galerii , nie ukrywam że nie za bardzo mam czas w domu ( terminy) ale zrobie to najszybciej jak mogę .
Canon 10D
Prawie. Im szybciej dasz wywołane zdięcia tym większe zadowolenie ze strony klienta. A jak wyjdzie Ci robota to i dobre referencje dostaniesz.Zamieszczone przez Triszer
I na bułkę z masłem jest. :wink:
//mj
No i o to chodzi :wink:I na bułkę z masłem jest
A jeśli jeszcze masz z tego frajdę to plus dla ciebie![]()
Canon 10D
Kubotka - z góry dziękuję i czekam na fotki
Aszu - Ty też focisz śluby?
Raz i to z przypadku.
Mojej żony siostra brała ślub i fotograf odmówł robienia zdięć w kościele - bo mu nie wychodzą. No to wziołem aparat i strzeliłem kilka fotek.
Były to moje pierwsze fotki 10D. (aparat miałem jakieś 2 dni).
Część wyszła i jest ok, z 30% jestem niezadowolony.
z 200 strzelonych fotek wywołałem 80.
//mj
To i tak dobry wynik po 2 dniach zabawy nowym aparatem.
Robiłeś z 550 i 28-135?
A ten fotograf to zarabial na zdjeciach do paszportu???
Tak tak,
10D w pełnej konfiguracji z 550Ex ustawioną niestety na eTTLu i szkło 28-135 z włączonym ISem.
A fotograf, miał 300v z wbudowaną lampą błyskową i kitowym szkłem. Jak na foty w kościele to trochę za mało.
//mj