Cytat Zamieszczone przez Notch Johnson Zobacz posta
W Portugalii jest solidy wave to prawda i wiadomo surfing mistrzowska zajawka, ale ta odmiana skimboardu jest czymś całkowicie innym jest to bardziej deskorolka na wodzie niż coś związanego z surfingiem ale natomiast polecam jeżeli masz chwile zapoznać się z wave'owym skimboardingiem. Gdzie już na pewno jest dużo większe nawiązanie do surfingu.
No troszke skimowałem w Portugalii jak siedziałem na plaży i nie miałem deski ze sobą. Ale to bez żadnych ewolucji. Ja nie mówie, że to złe. Ja Ciebie rozumiem i popieram

Nie zauważyłam, ale może się nie znam.
Są rzeczy, które ciężko wytłumaczyć. Niestety. Tak jak muzyka. Są takie odmiany, że jakbyś zrozumiała co za tym stoi to byś nie uwierzyła. Tak samo tutaj. Ja nie mówiłem o snowboardzie jak sezonowym wyjeździe na stok, kupieniu karneu na 10 zjazdów/cały dzień, zjechania ładnie i wrócenia do domu. Ale nie wnikajmy już w ten temat

Ah, za to co mi się przypomniało. Jak oglądałaś ostatnie igrzyska olimpijskie to może zauważyłaś że amerykańscy snowboardziści jeździli w takich ala jeansach? Wiesz, że to nei było przypadkiem? Głośno krytykowali to, że snowboard upada jako kultura. Eleganckie, dopasowane ciuszki itd itd.