Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
19. rewelacja. Poprosze odbitkę 20x30, powiesze sobie na lustrze w łazience
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Czy to zostawiła jedna z tych dziewczyn, o których kiedyś pisałes per "rucham niezle laski"?
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 13-04-2010 o 17:17 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Czy na zdjęciu 17 chciałeś pokazać, że dziewczyna się maluje? Jeżeli tak, to nastepnym razem poproś, żeby stanęła troszeczkę dalej od lustra a sam stać troszkę bardziej z boku. W ujęciu takim jak teraz tego nie widać.
Chyba ze nie to było celem.
Na zdjęciu 18 może byloby lepiej gdyby pani się wyprostowała, albo gdybys doświetlił twarz - bo teraz wyszło - na pierwszy rzut oka - jakby pani miała same oczodoły, bez gałek ocznych.
19 - nie kumam tego zdjęcia...
Cześć chłopaki ! Czy ktoś tutaj jeszcze mnie pamięta
Wg mnie dyskusja odnośnie używanego sprzętu jest zupełnie bez sensu.
Ja robię tym, co akurat mam pod ręką..
Zdjęcia mi się podobają, od samego początku. Nie uzasadnię - po prostu mi się podobają.
dinderi
Jak mi rzucisz parę groszy na chemie to mogę ci wysłać nawet 30x40![]()
A szczena raczej laski z która za dużo do czynienia nie miałem, lubię większy hardcore ale do takiego uszczerbku na zdrowiu raczej nie doprowadziłem ;-)
AgnieszkaKS
Zdjęcie 17 było szczerze mówiąc testem obiektywu i tego czy trafie w ciemnym pomieszczeniu z ostrością manualnie, a numer 18 nie było pozowane. 19 nie kryje żadnego przesłania więc nie musisz go kumać.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To jeszcze 2 w kolorze dorzucę, nie miałem oczywiście filtrów do światłą żarowego, na dodatek mam jakiś monitor dla plebsu i w ps, przeglądarce zdjęć i w Mozilli mam inne kolory.
[20]
[21]
Ostatnio edytowane przez Notch Johnson ; 13-04-2010 o 20:02 Powód: Automerged Doublepost
20stka mi przypomniała stary dowcip:
Wraca furmanka z targu a na niej trzy przekupki. Jedna mówi: "A u nas kochana takie ogórki wyrosły" pokazując rękoma.
"To nic" mówi druga. "W zeszłym roku taaakie zbierałam" Gestykulując.
Na to trzecia przekupka, która była już leciwa i całkiem głucha odpowiada:
"To się nie liczy. Najważniejsze, żeby nie pił i miał dobre serce..."
Wybacz nie mogłem się powstrzymać. Fajnie że fotografujesz analogiem jeśli tylko sprawia Ci to frajdę. Żałuje że nie mam wystarczająco samozaparcia/czasu żeby robić tak samo.
Nie rozumiem tylko czemu wstawiasz zdjęcia, które są testami czy inną próbą bo mam wrażenie że ostatnie tym właśnie są. Pokaż coś lepszego bo wierzę że masz.
Dinderi - co do 19stki - idź na całość zrób sobie fototapetę do tej łazienki ;-)
Zamieszczasz tu zdjęcia ot tak sobie, czy celem oceny przez forumowiczów?
Jak „ot tak sobie” to sensowniej jest umieścić je na Twojej stronie internetowej.
Jak chcesz oceny lub komentarza to wrzucanie fotografii z testów obiektywów, albo wrzucanie fotografii „po prostu pstrykniętej” (zdjęcie nie musi być pozowane, co nie oznacza, że każdy, dowolny kadr jest dobry) mija się z celem.
yanovitz
Miałem ochotę zacząć od tych zdjęć, lepsze mam i pokaże je z czasem :-) Niestety ostatnio miałem mało czasu na robienie zdjęć no i jeszcze wszystkiego nie zeskanowałem.
AgnieszkaKS
Oczywiście, że czekam na ocenę zdjęć i żadne wrzucone tutaj zdjęcie nie jest zrobione "ot tak sobie" :-)
[22]
To wygląda u mnie w przeglądarce na strasznie ciemne chociaż w picasie wygląda dobrze.
[23]
[24]
To chyba ostatnie kolory jakie chce pokazać. Później powrzucam cz-b