Strona 8 z 15 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 144

Wątek: [Notch Johnson] Moje skany

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Mi się podobają 2 i 14
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Pisząc o gościu, który pływa na desce w wodzie po kostki jako o sporcie ekstremalnym to mniej więcej tak jak byś chodził w butach z rozwiązanymi sznurówkami i mówił, że to, to samo co skoki na bungee. Teoretycznie przy pomocy obu metod można wyrżnąć pyskiem o beton ale to całkiem nie to samo.

Co do lasek to kij ma dwa końce. Ja jestem zdania, że laski to przede wszystkim kobiety a o nich zawsze trzeba wyrażać się z szacunkiem. I jak przeczytają Twoje słowa to mogą poczuć się nie tylko urażone ale również wyruchane. Czego jak czego ale salonowego obycia na pewno Tobie brak. A moda na takie zachowania http://www.youtube.com/watch?v=7GcOu...om=PL&index=20 dawno minęła.

Nie mniej 14 jest fajna. Nawet bardzo. Oczywiście w kategorii zdjęcia.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

Skimboarding dla mnie jak najbardziej należy do sportów ekstremalnych. To że nasz kochany bałtyk nie ma mocy nie zmienia tego, że pływanie na falach przy brzegu nie jest dla każdego.

http://www.youtube.com/watch?v=TGsSfzeNZek

Pisząc o sportach ekstremalnych chodziło mi o deskorolke, snowboard, surfing itp.

Jeżeli chodzi o kury to http://pinkh.wrzuta.pl/audio/2iJnlcu...rz_mi_bielizne jest zdecydowanie moj ulubiony kawałek

Myśle, że warto zakończyć temat lasek, za dużo ich w swoim życiu poznałem żeby wszystkie szanować za płeć. O dziewczynach ze stałych związków nic nie pisałem a jeżeli chodzi o luźne związki z wyłącznie jednym celem to laseczki mogą tak myśleć ale myśle że raczej o to im chodziło.

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Notch Johnson Zobacz posta
    Może dla ciebie ja mam raczej to gdzieś.
    To raczej nie trudno zgadnąć.
    Z fleka też walisz ?
    Ostatnio edytowane przez jacapa ; 15-12-2009 o 19:06
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacapa Zobacz posta
    To raczej nie trudno zgadnąć.
    Z fleka też walisz ?
    Sorry ale nie rozumiem slangu:sad:

edit: chodzi mi o pogrubione słowo
    Ostatnio edytowane przez Notch Johnson ; 15-12-2009 o 19:14

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Sorry ale nie rozumiem slangu:sad:

edit: chodzi mi o pogrubione słowo
    kliknij w link

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    ......... Czego jak czego ale salonowego obycia na pewno Tobie brak. A moda na takie zachowania http://www.youtube.com/watch?v=7GcOu...om=PL&index=20 dawno minęła............
    Pierwsza zwrotka .

Ostatnie fotki ujdą. 16 najbardziej mi podchodzi.
    Ostatnio edytowane przez jacapa ; 15-12-2009 o 19:56
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Na codzień, używam dużej ilości wulgaryzmów, często imprezuję, stosuję różne używki. Ale do tego normalnie studiuje, dużo czytam, uprawiam dużo sportów, mam jakiś tam swój mały interes. Nie uważam się za prostaka moge rozmawiać z każdym i znaleźć z nim wspólny język i jeżeli moje słowa mocno przeszkadzają tobie w ocenie moich zdjęć to lepiej tego nie rób
    To ja od strony formalnej - nie używaj wulgaryzmów itp rynsztokowego słownictwa na forum. Nie ocena Twoich zdjęć czy Ciebie, a ogólnie poziom kultury wypowiedzi na naszym forum tego wymaga.
    Jeśli się z tym nie zgadzasz to się pożegnamy .

Domyślnie

Wszystko rozumiem dlatego bardzo dużo wysiłku wkładam żeby nie sypnąć jakimś wulgaryzmem

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wszystko rozumiem dlatego bardzo dużo wysiłku wkładam żeby nie sypnąć jakimś wulgaryzmem
    To może mała podpowiedź. Stwierdzenie klasy "rucham naprawdę dobre laski" jest poniżej akceptowalnego poziomu kultury.

Domyślnie

No dobra jeżeli mam trzymać poziom forum to wezme się za te słabe

Zrozumiałem już wszystko z twojej pierwszej wypowiedzi, spokojnie 2 razy powtarzać nie trzeba. Dostosuje się do zasad;-).

Strona 8 z 15 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów