Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 144

Wątek: [Notch Johnson] Moje skany

Domyślnie

Regulamin już czytałem, ale przez przypadek nie zaznaczyłem na imageschack'u opcji zmniejszania:-)

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Prezentacja zdjęcia jest równie ważna, jak każdy inny etap jego twożenia, bo również składa się na efekt finalny.
    Dlatego proponuję popracować nad skanami i przygotowaniem ich do prezentacji w sieci, zamiast zmniejszać fotki przy pomocy imageshack, lepiej zmniejszyć je i odpowiednio wyostrzyć przed wysłaniem na serwer.

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Notch Johnson Zobacz posta
    Widać, że dużo czytałeś i jeżeli moje zdjęcia nie są zgodne z opisem z książki to znaczy, że są chaotycznie wykadrowane. Dobrze, że się wyedukowałes odpowienio i robisz zdjęcia ślubne. Nie spinaj pośladów bo mnie raczej ta rozmowa nie rusza chętnie przyjmę krytykę ale twoje argumenty jeżeli tak je można nazwać nie przemawiają do mnie i raczej wygląda to na słowa obrażonego pana fotografa.
    Po jakiego grzyba wystawiasz zdjęcia do oceny , skoro nie trawisz krytyki , innego zdania o nich niż własne ?

Różne gusta są. Przeglądając twoje zdjęcia na wypasy raczej się nie natknąłem.
    To skrytykuj je , ale w odpowiednim wątku. To jest wątek o Twoich zdjęciach.
    Ostatnio edytowane przez jacapa ; 11-12-2009 o 23:52
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Do trójki dołożyć lampę po lewej od ridera i już byłoby tak jak lubię
    Czwórkę jako jedyną trawię. Faktycznie fajna fota, dużo informacji zawiera.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacapa Zobacz posta
    Po jakiego grzyba wystawiasz zdjęcia do oceny , skoro nie trawisz krytyki , innego zdania o nich niż własne ?

To skrytykuj je , ale w odpowiednim wątku. To jest wątek o Twoich zdjęciach.
    Pewnie że trawie krytykę. Ale odebrałem wypowiedź bardziej jako atak bez konkretnych argumentów niż jako konsekwentną krytykę. Chętnie wysłucham co moge zmienić i jak to mogę zrobić. Głównie po to założyłem ten wątek. Myślę że troche inaczej można podchodzić do osoby uczącej się fotografii niż do osoby ktora zarabia na niej. Jakoś od innych osób przyjąłem krytyke normalnie.

Bywalec Awatar oasisman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

zdjęcia "z siłki" są fajne, mają klimat. Szkoda, że technicznie są średnie. Jak nie chcesz kupować cyfry nawet za sto lat to chociaż pożycz i się naucz na niej. Potem wrócisz sobie do analoga i zabaw skanerem.
    |Canon|

Ołówek
    Guest

Domyślnie

Ciemność, ciemność i nic poza tym.

Domyślnie

Myślę, że główny element zdjęcia jest całkiem dobrze widoczny. T-Maxem 3200 robiłem. Wieczorem powrzucam może jakieś kolorki.

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Myślę, że główny element zdjęcia jest całkiem dobrze widoczny.
    Niestety przyklejam oczy do monitora i nie jestem pewien. Chyba chłopak na deskorolce ? Bardziej zaintrygowały mnie jasne plamy na ziemi. Co to jest ? śmieci , jakieś porozrzucane gazety czy może łaty śniegu ?
    Imponuje mi że męczysz analoga , ale to zdjęcie nie powinno znaleźć się w Twojej galerii. Jest całkowicie nie udane pod względem technicznym.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów