Pokaż wyniki od 111 do 120 z 144

Wątek: [Notch Johnson] Moje skany

Widok wątkowy

Domyślnie

micles

Są to zdjęcia z jednego negatywu więc siła rzeczy jest jedna przeszkoda która leży na spocie obok mojego domu. Myślę, że kolejne zdjęcia wrzucę po wakacjach i będzie dużo innych przeszkód i różne miejsca w kraju.

Na szczęście nie doświadczam czegoś takiego jak szumy. Nie ostrych zdjęć naliczyłem 2 sztuki, pamiętaj, że to nie jest cyfra i zdjęcie nie musi być ostre jak żyleta. Myślę, że 35 spodobało ci się najbardziej z tego powodu, że jest bardziej "gładkie" od innych :-)

sid

Dla mnie sytuacja wygląda tak, dużo czasu spędzam na rowerze kiedyś bardzo dużo spędzałem na deskorolce, po jakiś konkretniejszych trikach cały się rozwaliłem. Jeżeli chodzi o przemieszczanie się po mieście to uważam, że longboard jest dużo lepszy od deskorolki.

Ale żaden z tych sportów nie dawał mi tyle frajdy co skimboarding. Mieszkając nad morzem kiedy przychodzi lato masz dość leżenia plackiem na plaży. To jest mój sposób na spędzanie wakacji, poznajesz dużo ludzi, jeździsz na zawody jak jesteś dobry masz z tego jeszcze jakieś korzyści finansowe. Cały czas się rozwijasz próbujesz jakieś nowe rzeczy. Do tego dochodzi druga strona medalu czyli wave(pływanie na falach na podobnych deskach) http://www.youtube.com/watch?v=TGsSfzeNZek . Tak naprawdę jeżeli nie spróbujesz to nie będziesz wiedział co to za uczucie.

Już niedługo powinien być znowu otwarty skimpark w Wawie tu masz mapke http://www.figlowisko.pl/Smarty/figl.../img/mapka.jpg

Co do nart i snowboard bardzo praktycznie podchodzisz do tych sportów. Osobiście wybrałem snowboard ale freestyle na nartach bardzo lubię oglądać. Te sporty są niesamowicie kreatywne szczególnie jeżeli chodzi o fotografie do tego dochodzą też deskorolka, rowery, rolki, skimboard, surfing. Fotografie tych sportów można porównać do fotografii fashion. Chodzi o zaprezentowanie ridera w jak najlepszy i najciekawszy sposób o uchwycenie jego stylu. Tak jak bywa z modelkami, masz po prostu piękną dziewczynę, naprawdę śliczną ale nie potrafi się pokazać, zaprezentować ciężko ci się z nią pracuje. Z drugiej strony jest mniej atrakcyjna modelka od której emanuje jednak takie ciepło, pozytywna energia i tak potrafi siebie zaprezentować, że zdjęcie na którym jest, jest dużo lepsze od tego gdzie miałeś poprzednią dziewczynę.

Tak samo jest z tymi sportami, masz miejsce i chcesz uchwycić jakiś trik na nim. Jest 2 riderów i każdy z nich potrafi zrobić ten trik lecz jeden z nich będzie na maksa spięty zrobi to bez gracji krzywo odjedzie, drugi natomiast zrobi to w ten sposób, że będzie to wyglądało płynnie ładnie i jeżeli to będzie grab na desce to będzie ładnie wyciągnięty a nie tylko złapany na chwile w odpowiednim miejscu.

Myślę, że możesz tego nie zrozumieć przez swoje podejście do sportu które według mnie jest bardzo mało kreatywne, czasami to, że sport jest inny i też może dawać frajde może być jego główną zaletą dzięki której wybierzesz dla przykładu deskę a nie narty i w drugą stronę.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    allxages

W Portugalii jest solidy wave to prawda i wiadomo surfing mistrzowska zajawka, ale ta odmiana skimboardu jest czymś całkowicie innym jest to bardziej deskorolka na wodzie niż coś związanego z surfingiem ale natomiast polecam jeżeli masz chwile zapoznać się z wave'owym skimboardingiem. Gdzie już na pewno jest dużo większe nawiązanie do surfingu.
    Ostatnio edytowane przez Notch Johnson ; 16-04-2010 o 11:50 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów