Rozumiem, że są na tyle słabe, że nie warto komentować ?
Rozumiem, że są na tyle słabe, że nie warto komentować ?
O ile 38 i 40 coś przedstawiają i są poprawne technicznie , to 39 i 41 są chyba raczej nieporozumieniem.
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
czemu tak uważasz?
np. 38 mydło , kawałek flaszki , kawałek człowieka i przejarana zasłona.
Nie widzę nic na czym można by zawiesić oko. Ty coś widzisz w tym zdjęciu ?
Może tam jest jakiś zamysł którego ja nie dostrzegam ?
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
Ale czy to wszystko do siebie nie pasuje? Moim zdaniem brak ostrości ma swoje uzasadnienie, kawałek człowieka ewidentnie nie po pierwszej flaszcze i wyraz twarzy wskazuje na to, że będzie ciężko ale butelka sama się nie dopije.
Naprawdę fajnie, że coś napisałeś i wyraziłeś swoje zdanie a reszta jak zawsze zamula niestety.
Teraz chociaż wiem co "poeta miał ma myśli" ;-) , ale wyszło nie za bardzo.
Jacek Paduszyński
Nikt nie chce nic napisać?![]()
Fajnie że robisz analogiem, tylko że nic z tego nie wynika.Kumplom pewnie bardzo się podoba, ale dla kogoś dla kogo skosiem nie jest grosiem to nudy, pewnie dla tego nikt nie pisze. Po prostu zdjęcia same w sobie niczym nie porywają, byłeś, pstryknąłeś, pokazałeś.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ja uważam, że każde zdjęcie jest wyjątkowe i żadne nie jest nudne :razz:.
Może mijam się z celem wrzucając swoje zdjęcia tutaj gdyż głównie każdy patrzy tutaj na portrety i nazwę użytkownika. (nie obrażam się tylko głośno myśle)
Nie ważne czy bym robił analogiem czy cyfrą, kadry były by takie same. Ja przeglądając twoją galerie znalazłem kilka zdjęć które jakoś mnie zaciekawiły chociaż dużo stawiasz na oryginalność. Nie interesują mnie ślubniaki i studyjne portrety i to jest pewnie główny powód dlaczego twoje zdjęcia mnie nie intrygują.
I poważnie mówię nie obrażam się w żadnym wypadku za takie opinię bo teraz nareszcie wychodzą mi mniej lub bardziej takie zdjęcia jak chce robić i bardzo mnie to cieszy. A wrzucając je tutaj chciałbym się dowiedzieć co myślą ludzie którzy raczej mają odmienne zdanie niż większość moich znajomych i riderów którym robię zdjęcia.