Pokaż wyniki od 1 do 10 z 144

Wątek: [Notch Johnson] Moje skany

Mieszany widok

Domyślnie

22 Ulica jest pochylona w prawo i tak chciałem żeby zostało co do samochodów to fakt dałem ciała

23 No u mnie na monitorze mocno czerwone nie jest muszę zaopatrzyć się w jakiś normalny monitor bo mój teraźniejszy zniechęca mnie do kolorów

24 Co to jest dyptyk?

Kolory wywołuje w labie ale mam zamiar zmienić lab(porysowania, podejrzenie zużytej chemii) no i fuji superia jakoś słabo mi się skanuje na niedziele zakupie kodak portre 160 vc i nc i jak będzie ładne światło to stestuje.

No to może wrzucę parę cz-b

[25]

[26]

[27]

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Notch Johnson Zobacz posta
    22 Ulica jest pochylona w prawo i tak chciałem żeby zostało co do samochodów to fakt dałem ciała

23 No u mnie na monitorze mocno czerwone nie jest muszę zaopatrzyć się w jakiś normalny monitor bo mój teraźniejszy zniechęca mnie do kolorów

24 Co to jest dyptyk?

Kolory wywołuje w labie ale mam zamiar zmienić lab(porysowania, podejrzenie zużytej chemii) no i fuji superia jakoś słabo mi się skanuje na niedziele zakupie kodak portre 160 vc i nc i jak będzie ładne światło to stestuje.

[/IMG]

Po co ta ulica jest pochylona? A tak btw to tam są dwa samochody "ucięte".
    ad. 23 - popieram, da sie już za 150-200 zł kupić, tylko ze to będzie 30 kg kobyła.
    ad 24 dyptyk - dwa zdjęcia sklejone razem, opowiadające pewną historię
    tu jest trochę - nie są wybitne,
    http://www.mymodels.pl/foto-dyptyk.html

I zmień lab bo masakruje kolory.

Uprawnienia umieszczania postów