Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 144

Wątek: [Notch Johnson] Moje skany

Dopiero zaczyna

Domyślnie

22 - nie za bardzo przechylone w prawo? i jeden samochód "ucięty" wygląda dziwnie
    23 - strasznie czerwone
    24 - przydałby się jakiś szerszy "kontekst sytuacyjny" (niekoniecznie szerszy kadr, może dyptyk?

sam wywołujesz kolory czy w labie?

Domyślnie

22 Ulica jest pochylona w prawo i tak chciałem żeby zostało co do samochodów to fakt dałem ciała

23 No u mnie na monitorze mocno czerwone nie jest muszę zaopatrzyć się w jakiś normalny monitor bo mój teraźniejszy zniechęca mnie do kolorów

24 Co to jest dyptyk?

Kolory wywołuje w labie ale mam zamiar zmienić lab(porysowania, podejrzenie zużytej chemii) no i fuji superia jakoś słabo mi się skanuje na niedziele zakupie kodak portre 160 vc i nc i jak będzie ładne światło to stestuje.

No to może wrzucę parę cz-b

[25]

[26]

[27]

Domyślnie

z całego wątku najbardziej mi się 18 19 i 21 podobają. Jak dla mnie super
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Czemu w 27 ostrość na butach?
    Ostatnio edytowane przez Opa_Apo ; 14-04-2010 o 21:33 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Hmmm bo jestem leszczem mam same manualne szkła i nie umiem nadal trafić ostrząc ręcznie? Myślę, że dlatego ale podoba mi się to zdjęcie więc je wrzuciłem :-)

Dopiero zaczyna Awatar dr.feelgood

Domyślnie

Od czasu jak używasz więcej 'mocnych punktów' w kadrze od razu jest lepiej, zastosuj je jeszcze przy zdjęciach surferów i rolkarzy i będzie na prawdę spoko
    bieszczadzkagaleria:

www.rudak-galeria.pl

Domyślnie

Jutro powrzucam coś bardziej na sportowo ;-)

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Notch Johnson Zobacz posta
    22 Ulica jest pochylona w prawo i tak chciałem żeby zostało co do samochodów to fakt dałem ciała

23 No u mnie na monitorze mocno czerwone nie jest muszę zaopatrzyć się w jakiś normalny monitor bo mój teraźniejszy zniechęca mnie do kolorów

24 Co to jest dyptyk?

Kolory wywołuje w labie ale mam zamiar zmienić lab(porysowania, podejrzenie zużytej chemii) no i fuji superia jakoś słabo mi się skanuje na niedziele zakupie kodak portre 160 vc i nc i jak będzie ładne światło to stestuje.

[/IMG]

Po co ta ulica jest pochylona? A tak btw to tam są dwa samochody "ucięte".
    ad. 23 - popieram, da sie już za 150-200 zł kupić, tylko ze to będzie 30 kg kobyła.
    ad 24 dyptyk - dwa zdjęcia sklejone razem, opowiadające pewną historię
    tu jest trochę - nie są wybitne,
    http://www.mymodels.pl/foto-dyptyk.html

I zmień lab bo masakruje kolory.

Domyślnie

Ze 2 samochody są uciete to zauważyłem a czemu ulica jest pochylona możesz zapytać architektów z litwy którzy zaprojektowali wilno.

Lab raczej za dużo nie psuje poprostu superia sie kijowo skanuje na dodatek mój monitor kłamie.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Władza kradnie, monitor kłamie... same złe rzeczy ;-)

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Dlatego trzeba walczyć z systemem. O lepsze jutro.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów