Pokaż wyniki od 1 do 10 z 443

Wątek: moja opinia o lider 24

Mieszany widok

Domyślnie

przestrzegam przed lider24 - pawel m. wlasciciel to klamca, oszust i pieprzony partacz.

Zamowilem w polowie kwietnia obiektyw i lampe, cena byla fajna wiec cala kase przelalem od razu. Po tygodniu zaczalem sie niepokoic i dopytywac kiedy bedzie realizacja - okazalo sie, ze sprzet bedzie w ciagu 7 dni roboczych. Co ciekawe na allegro pojawila sie kolejna aukcja z tym samym obiektywem wiec zalozylem, ze nie mieli ich na stanie ale juz niedlugo beta - czekalem. Po kolejnych 7 dniach po zrobieniu "delikatnego" rabanu dostalem maila z pytaniem, czy bede czekal kolejne 7 dni. Czekalem juz dlugo wiec powiedzialem ok. Po kolejnych 7 dniach zadzwonilem, powiedzialem co o nich mysle i zarzadalem zwrotu kasy. Kasy nie bylo, nikt nie dzwonil wiec zadzwonilem ponownie i zjebalem do suchej nitki ktora powtarzala mi, ze maja 14 dni na zwrot kasy i powiedzialem, ze zrobie im reklame w internecie i zaangazuje w to allego i ceneo. Nie pomoglo wiec napisalem paszkwila na ceneo. ZADZIALALO - koles oddzwonil do mnie z morda ze kase mi zwrocili i zebym anulowal komentarz. Wysmialem go i usiadomilem co mysle o jego praktykach. Kasa znalazla sie na moim koncie po kilku minutach po naszej rozmowie. Kolesiowi chyba zmiekla pala i na mailu poprosil mnie o usuniecie komentarza i wtedy wysle mi moj sprzet + 2 filtry. O jaki ja bylem glupi - anulowalem komentarz a on oczywiscie zgodnie z umowa "wyslal" mi sprzet. Po kilku dniach wylaczonego telefonu pawla m. udalo mi sie z nim skontaktowac no i posypaly sie kolejne sciemy: ze paczka wrocila, pozniej ze adres byl zly, pozniej ze magazyn zle wyslal itp. Bujalem sie tak przez kolejne kilka tygodni az w koncu zadzwonilem i powiedzialem mu "dziekuje".

UWAGA: proponuje, aby kazdy wyrolowany przez lider24 napisal odpowiedni komentarz na ceneo oraz skrobnal maila ze swoja historia do allegro. W koncu to ich 2 podstawowej kanaly reklamowe - na ceneo wygrywaja cena na swoje wirtualne produkty, a na allegro dziala ich sklep. POLECAM
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    no tak, nie da sie edytowac wiadomosci... bez sensu...

tak czy inaczej, odradzam kontaktow z firma Lider24
    Ostatnio edytowane przez wally666 ; 16-06-2011 o 22:16 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Świecie

Domyślnie

To może i ja dopiszę swoją historię.
    Zamówiłem u nich w zeszłym roku C 70-300 is w bardzo atrakcyjnej cenie 1440 zł. Dostałem go, lecz dopiero po 4 tygodniach gdy już traciłem nadzieję że w ogóle go dostanę. W białym pudełku więc pewnie z jakiegoś zestawu. . Bez jakichś wielkich kłótni bo jestem cierpliwy i spokojny. Tak że historia z happy endem ale i z pewnym niesmakiem. Kolejny raz raczej nie skorzystam.
    S1 IS, 5DII + BG-E6, C24-105/4 L, C70-300/4-5.6 IS USM, C50/1.4, C28/1.8, Metz 58 AF1, LowePro Nova 190, LowePro FASTPACK 250

Uprawnienia umieszczania postów