Pokaż wyniki od 1 do 10 z 443

Wątek: moja opinia o lider 24

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez j0seph Zobacz posta
    Kontakt telefoniczny był na bieżąco.
    Ze mna tez sie kontaktowali ale nie potrafili nic sprecyzowac. Nie rajcuja mnie obiecanki "ze bedzie na jutro". Jak ma byc to ma byc i koniec.
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Początki nałogu Awatar OrzelPiotr
    Miasto
    St-ce

Domyślnie

Zakupiłem eos'a 7d w opcji wymień starty aparat. Czekałem 14 dni sprzęt doszedł, podbita gwarancja, komplet instrukcji (w tym PL), dowód zakupu. W sumie muszę przyznać, że sklep jest godny zaufania (lider24.media.pl), są oczywiście drobne niuanse (czasem nie działał telefon, nie doszedł mail, itp.). Paczki się doczekałem. Jedno co mi się nie podoba to płatność z góry, kurier przyjmuje tylko do 1000 zł - nie jest to wielkie pocieszenie jak się wydaje kilka tysięcy. Nie czułem się zbyt komfortowo przez okres realizacji zamówienia - na co wpływ miało przeczytanie powyższych opinii.

Na wybór sklepu nie skusiłem się ze względu na ceny (które to tak się złożyło były najniższe w momencie złożenia zamówienia - jednak czas realizacji zrównał je z konkurencją) a ze względu na możliwość oddania swojego sprzętu w rozliczeniu.

P.S. Zaufanie, zaufaniem ale nie ma to jak płatność przy odbiorze.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez OrzelPiotr Zobacz posta
    Jedno co mi się nie podoba to płatność z góry, kurier przyjmuje tylko do 1000 zł - nie jest to wielkie pocieszenie jak się wydaje kilka tysięcy.
    Bardzo dziwna sprawa. Zazwyczaj kwota pobrania wpływa na koszt wysyłki (w mojej umowie jest to 9 zł netto za każdy rozpoczęty tysiąc złotych), ale żeby nie było możliwości zapłacić większej kwoty za pobraniem w ogóle?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uprawnienia umieszczania postów