Witajcie, sklep pisze do mnie pogróżki, to skandal! Dzwoniłem do Federacji Konsumenta powiedzieli bym poszedł na policję. Piszą do mnie ludzie z internetu, że jak kupowali od tego sklepu to nigdy nie dostawali paragonów a jedyne jakieś wydruki z drukarki atramentowej, że niby to paragon. Że były problemy ze zwrotami, instrukcjami obsługi i gwarancjami. Pytają czy odzyskałem pieniądze.
Opinie o http://www.opineo.pl/opinie/bluesklep-pl są prawdziwe co sklep przyznaje, ale tłumaczenie takiej ilości opini nagonka konkurencji jest po prostu śmieszne! Przecież opineo to monitoruje jakoś. Poza tym z tego co widze opinie zaczeły się jak euro podrożało, teraz staniało i sklep się reaktywował. Czytając opinie na blogu wp.pl doszedłem do wniosku, że jak nie mogli kupowac w niemczech bez VAT bo kurs euro był wysoki to nic nie sprzedawali, dlatego nazbierali tyle opini. Wiem o mówię bo sam importuję nasiona. Tłumaczeni sklepu nie trzyma się kupy! Uważajcie na nich.
Do sklepu - prosze i nie grozić! Wszystko co opisałem to prawda, głupi byłem, że od razu nie poszedłem na policje!