Strona 41 z 45 PierwszyPierwszy ... 313940414243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 443

Wątek: moja opinia o lider 24

Domyślnie

właściciel fotolab żyje nic mu sie nie stalo w tym tragicznym wypadku...żaden z braci nie byl właścicielem samochodu

Domyślnie

życzliwa - widzę jesteś mocno zorientowana w sytuacji i masz bardzo dokłądne informacje, twój pierwszy wpis pojawił się w dniu wypadku. Czy możesz napisać coś więcej? Z tego co koledzy napisali, właścicielem fotolab był rzekomy brat właściciela lidera24.

Domyślnie

właściciel fotolab jest bratem właściciela lider24 śmiało więc możecie walczyć o swoje pieniążki z lider,a z fotolab wydaje mi sie że będzie troszkę trudniej bo jest na razie nieosiągalny .Mam nadzieje że nikt z Was po tej dacie nie przeprowadził żadnej transakcji z blufoto_pl

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loco1 Zobacz posta
    Odbierałes aparat w nocy w Wałczu? A cóż to za praktyki gospodarcze, napisz by zaspokoić ciekawość. Swoją drogą o ile mi wiadomo za czyn jak wyżej (z wypadkiem) idzie się do więzienia więc gość niezłego bigosu sobie narobił.
    A ten sklep fotolab dalej niby działa mimo, że właściciel nie żyje.
    loco1 praktyka taka że ten człowiek cały czas kręcił że ma sprzęt ale gdzies jedzie itd. To przycisnąłem go ze szwagrem i powiedział że będzie wracał z Poznania i mi podrzuci do domu bo ma prawie po drodze. Potem dzwonił ze będzie to już późno i dalej coś kręcił. Powiedziałem jemu że nawet może to być 4 w nocy ja i tak chce ten sprzęt. No i zadzwonił w nocy czy nie moglibyśmy sie spotkać w wałczu licząc pewnie na to że sobie daruje. Ale ja się zgodziłem i jakimś cudem udało się odebrać samą puszkę bez szkła za 5800zł

Domyślnie

Witam

Proszę o kontakt fotoamator555 w kwestii nikona d800 w blufoto_pl

Mój mail: jcz.ekon@op.pl

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarekcza Zobacz posta
    Witam

Proszę o kontakt fotoamator555 w kwestii nikona d800 w blufoto_pl

Mój mail: jcz.ekon@op.pl
    Nie zalapałem?

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Domyślnie Odp: moja opinia o lider 24

Cytat Zamieszczone przez Darx Zobacz posta
    Nie zalapałem?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Chodzi mi o podjęcie wspólnych działań, bo też mu przelałem.

Coś już napisał

Dziś miała miejsce niesamowita sytuacja. Pani właścicielka Lider24 oddała mi całą kasę ;-) tzn. 4 ratę 1879zł wraz z odsetkami. (w marcu przelałem na konto lider24 - kwotę 6400pln).

Dopiero zaczyna

No to miałeś szczęście. Mnie niechce spłacać.

Czy komuś w tym miesiącu udało się odzyskać pieniądze? Wpłaciłem 6800pln w lutym br. i jak dotychczas otrzymałem zwrot I raty wysokości 100pln - tak, sto złotych.

Strona 41 z 45 PierwszyPierwszy ... 313940414243 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów