Strona 34 z 45 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 443

Wątek: moja opinia o lider 24

Coś już napisał Awatar fotocoto

Domyślnie

Jak mniemam poręczenie majątkowe to nie jest kilkaset złotych, odnoszę wrażenie, że zostało wpłacone z nadpłat od klientów bo skoro firma ma kłopoty finansowe to skąd nagle kasa na poręczenie. Chore to wszystko jest, a wątków może mieć sporo, bo jak tam jeszcze wszedł UKS do tego o czym ktoś gdzieś pisał to marne szanse, że ktoś kasę teraz zobaczy bo urząd upomni się o swoje jak coś znajdą - a czytając 8 stronę tego wątku jest to prawdopodobne. Kuriozalnym do tego jest fakt, że ta firma nadal działa, to jest sklep działa i przyjmuje zamówienia. Licząc po forach ludzi oszukanych wydaje się być znacznie więcej niż deklarowane w artykule, podobnież kwota wydaje się być wyższa. Smutne to wszystko jest, życzę powodzenia poszkodowanym.
    -^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^
    5D MK II, 70-200/2.8 IS USM, EF 24-70, 12-24 Sigma, 50/1.4, 580 + 430 EX i pocketwizzard Sigma i kilka drobiazgów

Domyślnie

Pytanie do poszkodowanych:
    Czy komuś z Was udało się w ciągu ostatniego miesiąca odzyskać gotówkę?

Domyślnie zwrot

witam
    aspirant z pruszcza poinformował mnie że "nowi" poszkodowani otrzymuja zwroty aby nie zakładać drugiej sprawy.kuriozalne...

Coś już napisał

Domyślnie

Nowi czyli Ci którzy kiedy kupili ?

Coś już napisał Awatar MacRo
    Miasto
    Stargard Szczeciński
    FotoMaciej
    C 7D (Magic Lantern)| C 400D (400plus mod + IR MOD) | Sigma 17-50 f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 | C ex430 II | Nissin 866 Mark II

Domyślnie Foto-sklep piotr łukasz maszycki

Zwracam się do wszystkich osób które dokonały zakupu towaru w firmie FOTO-SKLEP PIOTR ŁUKASZ MASZYCKI lub w sklepie http://www.fotolab-aparaty.pl/

Jeśli zostali Państwo w jakikolwiek sposób oszukani przez tą firmę bardzo proszę o wiadomość na e-mail: sax35th.com@gmail.com lub kontakt pod numerem 692-44-66-87.

W odpowiedzi na Państwa wiadomości dokładnie wyjaśnię o co chodzi.

Dodam jedynie, że ja również wpłaciłam pieniądze na rzecz tego sklepu, dostałam jednak przelew zwrotny po dwóch dniach.

Pozdrawiam serdecznie,
    Alicja Korytkowska
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Uwaga!!! interesują mnie również zwłoki w zwracaniu pieniędzy...
    Ostatnio edytowane przez Alicja Korytkowska ; 24-05-2012 o 23:22 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

U mnie 5ty miesiąc mija i kasy niema jak nie buło. Sprawa w sądzie i w prokuraturze. Kochany kraj - nic nie może zrobić! Władze bezsilne czy leniwe?

Coś już napisał

Domyślnie

Jak wpłacili poręczenie majątkowe to już teraz całkiem kasy nie będą mieli i kasy nam pewnie nie oddadzą...

Domyślnie

Juz jakis czas temu dostalem pismo z prokuratury w pruszczu gdanskim o umozeniu sledztwa w sprawie sklepu Lider Media 24. Jak widac w p***** Polsce mozna obracać cudzymi pieniedzmi bez zadnych konsekwencji. Jestem na etapie otwierania sklepu komputerowego. Będę stosował identyczne praktyki, póki nasze piękne prawo nie ulegnie zmianie , dzięki czemu rozwinę działalność bez własnego wkładu finansowego. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Zdaje sie, ze kilkaset postow temu cos takiego przewidywalem...

Strona 34 z 45 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów