Strona 29 z 45 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 443

Wątek: moja opinia o lider 24

Domyślnie

Źle liczycie, ja przesłałem do Lider24 kase za 2 x Canon 7D pomniejszoną o wartość sprzętu w rozliczenie. Generalnie kasa się zgadza
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez fotocoto Zobacz posta
    Może kolega się tak ucieszył, że odzyskał cokolwiek, że nie policzył dokładnie
    Odzyskałem wszystko. Osobiście o to zadbałem będąc w Pruszczu. Innym też to polecam.
    Ostatnio edytowane przez cuba ; 26-03-2012 o 17:37 Powód: Automerged Doublepost

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

byłeś z jakąś obstawą ?

Domyślnie

byłem z przyjaciółmi

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

tak właśnie myślałem że przyjaciele których wicherek nie przewraca może ułatwić szybkie załatwienie sprawy skutecznie - popieram

Domyślnie

Odzyskałem dzisiaj kasę. Kto się pisze na grupowy pozew? Nie rezygnujcie- pomóżcie ludziom, którzy mogą zostać tak samo oszukani jak my.

Coś już napisał Awatar fotocoto

Domyślnie

Ale o co pozew? Trzeba napisać pismo do UOKiK moim zdaniem, najlepiej każdy osobno, można opracować wzór, każdy może wydrukować, podpisać i wysłać pocztą we własnym imieniu. Im więcej tego dostaną tym szybciej zajmą się tą sprawą. Równolegle można napisać pismo do policji i US, przy dużej ilości takich zawiadomień będą zmuszeni coś zrobić.
    -^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^
    5D MK II, 70-200/2.8 IS USM, EF 24-70, 12-24 Sigma, 50/1.4, 580 + 430 EX i pocketwizzard Sigma i kilka drobiazgów

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

A niby UOKiK sprawi, że niedoszli kupujący odzyskają pieniądze, tak?

Coś już napisał Awatar fotocoto

Domyślnie

"pomóżcie ludziom, którzy mogą zostać tak samo oszukani jak my" - nie, bo niedoszli kupujący pozostaną niedoszłymi kupującymi z pieniędzmi w portfelu jak zamkną tę budę. Swoją drogą można by wystosować pismo np. do towarzystwa lexus by zgłosili kilka klauzul abuzywnych z ich regulaminu i wezwali do ugody. Może da im to do myślenia.
    -^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^
    5D MK II, 70-200/2.8 IS USM, EF 24-70, 12-24 Sigma, 50/1.4, 580 + 430 EX i pocketwizzard Sigma i kilka drobiazgów

Domyślnie

Zamiast zbiorowego pozwu proponuję zbiorową wizytę w Pruszczu.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cuba Zobacz posta
    Zamiast zbiorowego pozwu proponuję zbiorową wizytę w Pruszczu.
    Doskonały pomysł! Zorganizujmy zlot oszukanych! nawet nie trudno przewidzieć główne atrakcje wieczoru! m.in. spotkanie z człowiekiem, któremu kolana zginają się w obie strony

Strona 29 z 45 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów