Pokaż wyniki od 1 do 10 z 443

Wątek: moja opinia o lider 24

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Drithor Zobacz posta
    @foto-grafika: ja myślałem, że już Ci oddali kasę, kiedy wytaczasz pozew?
    Nie oddali i nie pali im się do tego. Czekam na postępowanie prokuratury w Pruszczu Gdańskim. Jak oni nic nie zadziałają to wtedy sprawe z powództwa cywilnego składam. Niechcę tego zabardzo robić bo nie mam czasu na jeźdzenie po sądach, przesłuchaniach i wywalić około 1500zł na prwnika i sprawę nie wiedząc czy lider24 jest wypłacalny. Jednak jeśli prokurator nic nie zrobi to oczywiście zakładam sprawę.
    Jestem tak wkurzony na tego Tępaka z Lider że z chęcią bym go rozszarpał ale nie tędy droga.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto-grafika Zobacz posta
    Niechcę tego zabardzo robić bo nie mam czasu na jeźdzenie po sądach, przesłuchaniach i wywalić około 1500zł .
    Mylisz się, jesteś w stanie sam napisać pozew w postępowaniu upominawczym, nie trzeba jeździć po sądach. Składasz w miejscu zamieszkania. Koszty nie są wysokie a i tak płaci je strona przegrana. Dostaną pocztą wyrok wydany zaocznie z nakazem zapłaty + koszty. Oczywiście nie zapomnij im wcześniej wysłać poleconym za potwierdzeniem odbioru ostatecznego wezwania do zapłaty, nie zapomnij o odsetkach. Wzory pozwu znajdziesz w internecie.

Uprawnienia umieszczania postów