Strona 6 z 45 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 443

Wątek: moja opinia o lider 24

Coś już napisał Awatar stormur

Domyślnie

Panowie i Panie !

Kazdy z Was wie, ze :
    a.niska cena to bardzo prawdopodobna pulapka
    b.nie ufa sie firmie, ktora nie wysle za pobraniem, bo to juz na pewno pulapka

i wiecie , ze polaczenie a i b to niemal 100% wtopa.

a pchacie sie sami jak mucha do ..... ... .

Sami jestescie sobie winni.

Gubi Was chciwosc. Przykre, ale prawdziwe.

Na najnizszych instynktach ZAWSZE dobrze sie "zarabialo"

I cwaniak (-cy) na tym zeruja .... I nie wysforowywalbym sie z tymi "lysymi", bo byc moze wlasnie na nich trafiliscie... . A to dopiero moglaby byc przykra niespodzianka. Numery kont bankowych, kart kredytowych adresy, lista sprzetu w domku ( bo przeciez zrealizowaliscie zamowienie/zapewne/ tylko gdzie indziej...). Taki "sklep" ma calkiem "fajna" baze informacji na Wasz temat.

Poza tym szczerze podziwiam niektorych zaufanie do polskiego wymiaru sprawiedliwosci. Naprawde imponujaca wiara.
    Canon Elinchrom

Domyślnie

Tia, sklep uparcie broni się że klienci nadpobudliwi, że konkurencja której coś się nie udaje...
    A ja wam powiem tak, niech wygra prawda wkleję screeny
    Jako że sklep ma zwyczaj również twierdzić pod negatywnymi komentami że oni już zapłacili... pozwoliłem sobie dodać wyciąg z mojego konta. Radzę patrzeć na daty maili i zastanowić się kilka razy zanim zaczniecie robić zakupy w tym miejscu.

Uzależniony
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Chcesz mieć spokój? Omijaj ten sklep WIELKIM ŁUKIEM!
    były klient

Bywalec Awatar caveman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Szwagier zamówił u nich Nikona D7000, bo mieli na niego bardzo dobrą cenę. Po tygodniu od wpłaty poinformowali, że nie mają na stanie i proszą o cierpliwość. Po kolejnym tygodniu podobna gadka. Poradziłem szwagrowi, żeby żądał zwrotu kasy, a jak nie to na policje. Po tej interwencji obiecali zwrócić kasę na konto. Po tej informacji 2 tygodnie później pieniążki faktycznie wróciły na konto. Finał całej tej sprawy o tyle szczęśliwy, że dostał stówkę więcej niż wpłacił, ale po około 5 tygodniach. Lepiej dopłacić trochę więcej $$$ i kupić w pewnym miejscu niż później walczyć o swoje pieniądze.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Podobno lider24 to ci sami ludzie którzy mieli kiedyś bluesklep-komputer czy jakoś tak nazywał się sklep, ale zostali przegonieni za przekręty skarbowe, drukowanie paragonów na drukarce zwykłej zamiast na drukarce fiskalnej itp. Też super niskie ceny, ale zniknęli z rynku, teraz się przenieśli.

No ale jak widzę jest sporo ryzykantów aby te 100-200 zł oszczędzić to i obroty spore mają, taki polski naród

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie

Gdy widzę na allegro te transakcje przeprowadzane ze sprzedawcami, o których aż huczy w necie i którzy na samym allegro mają dziesiątki negatwynych komentarzy, to przestaje mnie dziwić obraz Polaka kupującego "złoto" na parkingu pod Berlinem od cyganki.
    Głupoty nic nie uleczy, żadne forum ani żaden inny zbiór opinii. Pazerność zaś może i dobrze, że jest karana chocby w ten sposób.

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

astar6 - ale z ostatniego screena nie wynika czy i kiedy zwrócili kasę (i ile) - ja przynajmniej nie jestem jasnowidzem

Domyślnie

uff ale się ob....rałem. Właśnie miałem zamówić obiektyw i trafiłem na te opisy. Zarobiłbym z 500,00 albo nie miałbym nic przez m-c. Danke
    Kupuję gdzie indziej

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sevcio Zobacz posta
    uff ale się ob....rałem. Właśnie miałem zamówić obiektyw i trafiłem na te opisy. Zarobiłbym z 500,00 albo nie miałbym nic przez m-c. Danke
    Kupuję gdzie indziej
    Zarobiłbyś 500 zł i nie miał nic przez miesiąc (albo półtora). W końcu dostałbyś ten obiektyw. Taka jest formuła tego sklepu i albo się to akceptuje albo nie. Kupowałem tam sam, kupują moi znajomi i procedura jest zawsze podobna - problemy z dostawą, opóźnienia itp. Ale towar w końcu dochodził a cena była atraktyjna. Przyznam, że jestem trochę zdumiony tym zgłaszaniem na policję, odzyskiwaniem kasy itp. Jak się już swoje odczekało to moim zdaniem warto brać sprzęt w zaakceptowanej cenie. A jak się liczy na szybką dostawę to nie ten sklep.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    Taka jest formuła tego sklepu i albo się to akceptuje albo nie. .
    Mógłbyś wskazać gdzie w regulaminie jest jasno i wyraźnie opisana ta "formuła" ?

Strona 6 z 45 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów