Ostatnio edytowane przez Merde ; 30-03-2012 o 13:52 Powód: Automerged Doublepost
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Ktoś chętny do złożenia grupowego pozwu? Dwóch prawników z Poznania już załatwiłem. Krótka piłka- brakuje tylko osób.
Na razie mam określić ilość osób- Panowie potem podadzą mi szczegóły. Oczywiście wystarczą tylko dwie ale im więcej tym lepiej.
U mnie sprawa sądowa w toku, mimo że odzyskałem swoje 16.000 po bagatela 4 miesiącach. Nie odpuszczajcie im, choćby ze względu na te nerwy zjedzone przy upominaniu się o swoje.
Witam!
Jestem w tej samej sytuacji co hellooo (też aktualnie przebywam za granicą). Ja zdecydowałem się zamówić aparat Nikon d300s w sklepie fotolab-aparaty.pl, na który trafiłem za pośrednictwem Skąpiec.pl. Faktycznie skusiła mnie dobra cena body, a czujność uśpił fakt, iż byli na Skąpcu (teraz już "znikli" z portalu). Złożyłem zamówienie, wpłaciłem kasę i czekam na towar (ma być dostarczony do sklepu w ciągu 14-tu dni roboczych czyli mniej więcej 12 kwietnia). Na obecnym etapie kontakt ze sklepem oczywiście bardzo dobry, ale niestety wiem już co będzie za kilka dni. Nie zamierzam odpuścić jeśli tylko będą próbowali kombinować (stosownego maila z taką informacją już im wysłałem po natrafieniu na "historię choroby" właścicieli tego i poprzednich sklepów). Będę na bieżąco informował o postępach. Myślę, że trzeba dzielić się takimi informacjami, aby ustrzec przyszłe potencjalne ofiary przed popełnieniem błędu.
Proszę nie zamieszczać tutaj peanów na cześć firm innych niż bohater tego wątku.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Bohater w dalszym ciągu pozostaje ten sam. Zainteresowanych grupowym pozwem proszę o wiadomość prywatną na forum z numerem telefonu- zadzwonie i z chęcią przedstawię sytuację. Pozdrawiam.