Strona 31 z 45 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 443

Wątek: moja opinia o lider 24

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

lider24 uwaznie czyta ten wątek ale jakoś się nie wypowiada

czekamy... :-)
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 30-03-2012 o 12:05
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    lider24 uwaznie czyta ten wątek ale jakoś się nie wypowiada

czekamy... :-)
    Już się nie doczekacie. Dzięki za cynk.

Przeczyściłem wątek i przestrzegam przed udzielaniem się w tym wątku przez jednopostowców. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości co do intencji -będą lecieć bany.
    Ostatnio edytowane przez Merde ; 30-03-2012 o 13:52 Powód: Automerged Doublepost
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Domyślnie

Ktoś chętny do złożenia grupowego pozwu? Dwóch prawników z Poznania już załatwiłem. Krótka piłka- brakuje tylko osób.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BioFreak Zobacz posta
    Ktoś chętny do złożenia grupowego pozwu? Dwóch prawników z Poznania już załatwiłem. Krótka piłka- brakuje tylko osób.
    Na czym by to miało polegać, skoro już odzyskałem kase? Podaj więcej szczegółów.

Domyślnie

Na razie mam określić ilość osób- Panowie potem podadzą mi szczegóły. Oczywiście wystarczą tylko dwie ale im więcej tym lepiej.

Domyślnie

U mnie sprawa sądowa w toku, mimo że odzyskałem swoje 16.000 po bagatela 4 miesiącach. Nie odpuszczajcie im, choćby ze względu na te nerwy zjedzone przy upominaniu się o swoje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BioFreak Zobacz posta
    Na razie mam określić ilość osób- Panowie potem podadzą mi szczegóły. Oczywiście wystarczą tylko dwie ale im więcej tym lepiej.
    Dolaczam sie, bo sama bedac za granica nie moge zrobic nic! Tez nie odpuszcze, przez nich kasa zamrozona, nie mam drugich 3,000 do wylozenia na aparat. Prosze o kontakt!

Domyślnie

Witam!

Jestem w tej samej sytuacji co hellooo (też aktualnie przebywam za granicą). Ja zdecydowałem się zamówić aparat Nikon d300s w sklepie fotolab-aparaty.pl, na który trafiłem za pośrednictwem Skąpiec.pl. Faktycznie skusiła mnie dobra cena body, a czujność uśpił fakt, iż byli na Skąpcu (teraz już "znikli" z portalu). Złożyłem zamówienie, wpłaciłem kasę i czekam na towar (ma być dostarczony do sklepu w ciągu 14-tu dni roboczych czyli mniej więcej 12 kwietnia). Na obecnym etapie kontakt ze sklepem oczywiście bardzo dobry, ale niestety wiem już co będzie za kilka dni. Nie zamierzam odpuścić jeśli tylko będą próbowali kombinować (stosownego maila z taką informacją już im wysłałem po natrafieniu na "historię choroby" właścicieli tego i poprzednich sklepów). Będę na bieżąco informował o postępach. Myślę, że trzeba dzielić się takimi informacjami, aby ustrzec przyszłe potencjalne ofiary przed popełnieniem błędu.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Proszę nie zamieszczać tutaj peanów na cześć firm innych niż bohater tego wątku.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Domyślnie

Bohater w dalszym ciągu pozostaje ten sam. Zainteresowanych grupowym pozwem proszę o wiadomość prywatną na forum z numerem telefonu- zadzwonie i z chęcią przedstawię sytuację. Pozdrawiam.

Strona 31 z 45 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów