Pokaż wyniki od 11 do 20 z 443

Wątek: moja opinia o lider 24

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

No i sie wyjasnilo.
    Po wplacie pieniedzy przez punkt tanich oplat z winy sklepu wyniklo opoznienie - nie przeczytali tytulu a zwrocili uwage na nadawce przelewu (konto). Po interwencji w koncu udalo sie potwierdzic wplyw pieniedzy (okolo tygodnia!). Etap drugi czekanie na przesylke - nie bede sie rozpisywal w skrocie "towar bedzie jutro" i tak mina kolejny tydzien. W sobote mam zlecenie a dzisiaj sroda. Po nerwach zjedzonych przeze mnie a zwlaszcza zone, kilkunastu telefonach do sklepu sprzedawca sam anulowal zamowienie tlumaczac sie faktem braku towaru (na allegro wystawiaja ten sprzet). I teraz mam klopot - zlecenie za kilka dni a ja z reka w nocniku czekam na zwrot kasy..
    Nie polecam tego sklepu. Szkoda nerwow. Zreszta poszukajcie w necie opini na ich temat.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Aha widnieja jako Rzetelna Firma ale opoznienie i nerwy nic nie dadza - musza zostac wpisani do rejestru dluznikow zeby stracic ten status - wiec nic im nie zrobicie. Firma jest rzetelna pomimo komplikacji, oszukiwania itp..
    Ostatnio edytowane przez roshuu ; 14-07-2010 o 23:40 Powód: Automerged Doublepost
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Uprawnienia umieszczania postów