Zamieszczone przez kocis
trendy juz tez nie jest trendy teraz ludzie we wsio mowio "edżi en keczi" ;-)
Zamieszczone przez kocis
trendy juz tez nie jest trendy teraz ludzie we wsio mowio "edżi en keczi" ;-)
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
nie stosuje ZADNYCH podstawien mowiac po polsku. Mysle, ze ich stosowanie, to oznaka lekkiego lenistwaPstrykon Dbest i troche akcesoriow![]()
A ja tam czasem sobie lubię rzucić jakieś 'orajt' czy inne 'fak' i to jeszcze w takiej formie własnie napisane... nie dlatego, że to jest kul, a tylko dlatego, że I like it.
No i nic nie moge z tym zrobić.
Po prostu.
Może się to komuś podobać lub nie.
I don't care![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Witaj w klubie... To napewno wszystko przez siec. Jak sie czlowiek oczyta niektorych...Zamieszczone przez muflon
...
Pstrykon jest slowem kreatywnie wynalezionym przeze mnie od polskiego slowa pstrykac. Wiec nie rozumiem o co Ci chodzi?!?Zamieszczone przez pazurek
a "Dbest" czasem nie pochodzi od "the best"? :>
Nie. Absolutnie nie. To falszywa interpretacja.Zamieszczone przez pazurek
A i tu sie mylisz... Kilkakrotnie juz zwracalem uwage, ze moj 'przydomek' to PszczoLa, a nie PszczoŁa! PszczoŁa to owad (pszczołowate), a PszczoLa to PszczolaZamieszczone przez ms714033
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Wstaw tam sobie wielka czerwona L'ke (literke)
Bedzie wtedy PszczoLa i bedzie latwiej zauwazyc...![]()
...
L-ke, od tylu wyrazu...? To jest, od ogona?Zamieszczone przez KuchateK
;-)
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000