Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Tamron 28-75MM F/2.8 XR Di LD (IF) i Tamron 17-35MM F/2.8-4 Di LD (IF)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Nie mijam sie z prawda.
    Kto chce dowiedziec sie dokladniej - znajdzie wszystko w archiwum.
    Aha - serwisu na Żytniej radzilbym nie podawac jako wyroczni zwazywszy na przejscia kilku naszych kolegow z forum z ich skutecznoscia "kalibrowania" FF/BF (poszukaj postow p13ka na przyklad ) - tak wiec rowniez radze nie wprowadzac w blad.
    Vitez,
    Proszę po raz trzeci - podaj konkretny przykład gdzie wprowadzilem użytkownika w błąd.
    Wind i ...ciągłe wydatki...

Domyślnie

Jednak prosze wróćmy do tematu. Który z obiektywów wybrać?. Mam taki sam problem .A moze zamiast zooma 17 - 35 mm (tamron) wybarac stałke canona 20mm ? . Ceny dosyc podobne . Moj aparata wrócił z naprawy i ostrzy lepiej . Myśle o dokupieniu kilku szkieł. Prosze o dorade . Myśle ze osoba rozpoczynajaca ten temat tez nie uzyskała jeszcze odpowiedzi.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wetwojtek
    Jednak prosze wróćmy do tematu [...]
    Ale uważajcie panowie na słowa
    Co mi tu dresizmem nie będzie zalatywać

Domyślnie

wiec ja mam i jedno szklo i drugie
    co do 28-75 jestem bardzo zadowolony i pomimo ze planuje go zamienic na L-ke to stosunek jakosci do ceny nie ma sobie rownych
    co do 17-35 to mam go bardzo dlugo - juz ponad dwa lata i tez nie moge na niego narzekac poza jednym ale ... prawa strona kadru jest bardziej nieostra od reszty ... taka niesymetryczna nieostrosc ... i byloby to raczej zrozumiale gdyby nie to ze czasem mu sie cos przestawi i jest naprawde cacy.
    przy 2.8 znosny im wyzej tym lepiej ... obiektyw zjezdzil ze mna kawalek europy i nawet dalej. Mialem z nim nawet przygode na starym eosie 300 i na negatywach i z tego co widzialem bez kompleksow nadaje sie na cala klatke.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów