Vitez,Zamieszczone przez Vitez
Proszę po raz trzeci - podaj konkretny przykład gdzie wprowadzilem użytkownika w błąd.
Vitez,Zamieszczone przez Vitez
Proszę po raz trzeci - podaj konkretny przykład gdzie wprowadzilem użytkownika w błąd.
Wind i ...ciągłe wydatki...
Jednak prosze wróćmy do tematu. Który z obiektywów wybrać?. Mam taki sam problem .A moze zamiast zooma 17 - 35 mm (tamron) wybarac stałke canona 20mm ? . Ceny dosyc podobne . Moj aparata wrócił z naprawy i ostrzy lepiej . Myśle o dokupieniu kilku szkieł. Prosze o dorade . Myśle ze osoba rozpoczynajaca ten temat tez nie uzyskała jeszcze odpowiedzi.
Ale uważajcie panowie na słowaZamieszczone przez wetwojtek
Co mi tu dresizmem nie będzie zalatywać![]()
wiec ja mam i jedno szklo i drugie
co do 28-75 jestem bardzo zadowolony i pomimo ze planuje go zamienic na L-ke to stosunek jakosci do ceny nie ma sobie rownych
co do 17-35 to mam go bardzo dlugo - juz ponad dwa lata i tez nie moge na niego narzekac poza jednym ale ... prawa strona kadru jest bardziej nieostra od reszty ... taka niesymetryczna nieostrosc ... i byloby to raczej zrozumiale gdyby nie to ze czasem mu sie cos przestawi i jest naprawde cacy.
przy 2.8 znosny im wyzej tym lepiej ... obiektyw zjezdzil ze mna kawalek europy i nawet dalej. Mialem z nim nawet przygode na starym eosie 300 i na negatywach i z tego co widzialem bez kompleksow nadaje sie na cala klatke.