Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
wystarczy pogadać, oni się tam często nudzą... ale teraz mogą bardziej pilnować
a film - ciekawa impresja, ale msz bardzo nielondyński ;]
Dzięki, ciekawe, że po prawie roku jakieś głosy na TAK tutaj
W wątku o filmowaniu jakoś przepadło wtedy. A pamiętam, że na dpreview generalnie dobre opinie i wrzuta na główną na EOSCARS trochę nad Laforeta Reverie
Ale to dawne dzieje, zero stabilizacji, brak manuala...w 2010 to będzie zupełnie inna liga. Fajnie, że tak się to zmienia.
Jak to, jak?Jak udało Ci się wejść do kabiny pilotów????Kod html:Chris_11
Prawdziwy bmfcker na pokładzie każdej maszyny jest głównym pilotem i wchodzi gdzie zechce.
Na serio, to zagroziłem, że zrobię im Rokitę i nie mieli wyjścia
airhead, imo to teraz mniejsze obostrzenia, i dlaczego nie londyński?
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
Chris_11, przycisnąłeś mnie ;-)
W miejscu w którym siedziałem, nie był zbyt wielu gości, więc rozmawiając ze stewardesą wyszło, że kapitan jest pasjonatem fotografii, wyszedł na przerwę pogadaliśmy i zaprosił mnie na małe szkolenie. Że robiłem kiedyś kurs szybowcowy, to chętnie przegadałem tam z dobrą godzinę i przy okazji zrobiłem parę kadrów. Słowem, żadna tajemnica. ;-)
Na pewno w rejsówce łatwiej o taki kontakt niż w charterze.
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
Ja kiedyś zapytałem czy mogę wejść i powiedzieli, że spoko. strzelilem 3 fotki, przybiłem piątke i wyszedłem. szkoda, ze aparat miałem 3 tygodnie i nic fajnego nie zrobiłem hehe ;-)
To muszę następnym razem być bardziej asertywny w rozmowie ze stewardessą.![]()
Ja akurat wybieram się na koncert do Londynu i też będę mieć kilka godzin na zwiedzanie. Polecam znaleźć na couchsurfingu osobę, która nas oprowadzi. Zna miasto, więc pójdzie sprawniej.