Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Passport Color Checker

Dopiero zaczyna Awatar conti
    Miasto
    św. Wieży

Domyślnie Passport Color Checker

Witam, pozwolę się jeszcze raz przywitać z szacownym gronem użytkowników marki Canon.
    No dobra, a teraz wracając do tematu oraz wątku który jest w Tips & Tricks #68 i odpowiedzi Janusza w kwestii Passport Color Checker to się zastanawiam czy nie taniej byłoby kupić to cudo za oceanem za niecałe 100$ a może gdzieś w Europie jest porównywalna cena. W naszej ojczyźnie nie dość, że naród biedny to jeszcze ten sprzęt skalkulowany jest na 400 zł.
    Może ma ktoś możliwości zakupu i przyznałby się do tego na forum :wink: to podejrzewam, że znalazłoby się parę osób chętnych do nabycia.
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Tylko, że jak rzuciłem okiem z ciekawości to w USA też wychodziło prawie 400 zł więc to nie ma sensu. Chyba, że źle szukałem...

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

W Anglii można sprzęt do kalibracji kupić taniej o jakieś 30%. Tyle że przy takiej drobnicy koszty wysyłki zjadają cały zysk.

Dopiero zaczyna Awatar conti
    Miasto
    św. Wieży

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Tylko, że jak rzuciłem okiem z ciekawości to w USA też wychodziło prawie 400 zł więc to nie ma sensu. Chyba, że źle szukałem...
    Na myśli miałem tę pozycję http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._Passport.html

Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Tyle że 55$ za wysyłkę trochę zmienia postać rzeczy. By się opłacało musiał byś znaleźć z 3-5 chętnych a to logistycznie raczej niemożliwe.

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Tyle że 55$ za wysyłkę trochę zmienia postać rzeczy. By się opłacało musiał byś znaleźć z 3-5 chętnych a to logistycznie raczej niemożliwe.
    Tak uważasz? Ja chętnie się dopiszę do takiej listy
    C-F-K - forever

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Szczerze mówiąc to pewnie ktoś mógłby to przywieźć. Wysyłka po USA jest za darmo.
    Nawet za kilka dni ktoś mi przywozi jakis towar z BH, ale już raczej za późno na złożenie pieniążków i zamówienia, a ja zakładać nie będe.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    By się opłacało musiał byś znaleźć z 3-5 chętnych a to logistycznie raczej niemożliwe.
    Ja przyznam, że miałem i ten gadżet w planach, ale mi się zapomniało, jakby co to się piszę.
    the silence is deafening

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ja również jestem chętny, jeżeli udałoby się ustalić cenę na poziomie 300zł. Nie wraca jakiś wujek albo ciocia zza oceanu :-D ?

Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Wychodzi jakieś 561usd za 5 sztuk z najtańszą przesyłką. Przy 2,95 wychodzi 330zł, z vatem i cłem wyjdzie ponad 400pln. Tak więc jeśli ktoś się waha a nie ma rodzinki w usa to raczej darował bym sobie i zamówił w polskim sklepie.

Uprawnienia umieszczania postów