Niezłe kontrasty... rajskie plaże i miejscowe rzeźnie!Szkoda, że fotka #6 jest pozbawiona autora "kompozycji", ale można to sobie dopowiedzieć po warunkach sanitarnych w sklepie
Ciekawy reportaż, i gratuluję wycieczki![]()
Niezłe kontrasty... rajskie plaże i miejscowe rzeźnie!Szkoda, że fotka #6 jest pozbawiona autora "kompozycji", ale można to sobie dopowiedzieć po warunkach sanitarnych w sklepie
Ciekawy reportaż, i gratuluję wycieczki![]()
ahh, brakuje mi jakiegoś wyjazdu a uwielbiam się tułać z plecakiem, im dalej od kurortów tym lepiej...
świetne ujęcia, zwłaszcza tubylców, ładne widoczki, baaaardzo dobra i przyjemna obróbka !
gratuluje!
Fajnie ogląda się te foty, podwodne dodają zupełnie nowego spojrzenia, gratuluje.
Widziałeś zdjęcia Światka z Haiti?
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
Faktycznie, nieczytelnie wyszło...
Chodzi o Nygusa
flickr stream
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
Bardzo podobaja mi sie te zdjęcia z podróży. Pokazałeś z sercem i z odpowiednią estetyką odpowiednie chwile, miejsca i ludzi. Bardzo przyjemnie się to ogląda. Oczywiście zachęcam wszystkich do odwiedzenia bloga, bo w szerszym secie wygląda to jeszcze lepiej. Moge podpytać trochę o obróbkę?
Miłego dniamoja www
Przyznać muszę, że jak na pamiątki z wycieczki to zdjęcia są dość interesujące.
Wiadomo, że dla nas Polaków ciekawe będę wszelkie ujęcia, które nie przedstawiają naszej codziennej rzeczywistości, ale to, co ty tutaj pokazałeś jest naprawdę zacne![]()
nie jestem specjalistą ale nie mogę się powstrzymać.
Odnoszę wrażenie że te zdjęcia są robione przez 2 osoby o różnych umiejętnościach ale to tylko moje spostrzeżenie.