Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: [perqsista] Dominikana

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Brak świateł to jest akurat najmniejsze przewinienie, jakie Oni tam popełniają.
    Zdjęcia ogląda się bardzo przyjemnie. Swoją drogą, dziwie Ci się, że odważyłeś się wejść w tą biedę z takim drogim sprzętem.
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Chris_11 Zobacz posta
    Brak świateł to jest akurat najmniejsze przewinienie, jakie Oni tam popełniają.
    Zdjęcia ogląda się bardzo przyjemnie. Swoją drogą, dziwie Ci się, że odważyłeś się wejść w tą biedę z takim drogim sprzętem.
    No wiesz, to nie do końca kwestia biedy. Wchodziłem już ze sprzętem w jeszcze biedniejsze miejsca, przy których te na Dominikanie mogłyby się wydawać oazą dobrobytu. Sprzęt można stracić wszędzie - równie dobrze ktoś może mi wyrwać aparat czy torbę w centrum dużego miasta w Polsce, gdzie grasują zawodowi kieszonkowcy czy rozbójnicy. W naprawdę biednych miejscach zwykle jestem obserwowany przez miejscowych z równą ciekawością jak Oni przeze mnie. Wyobraź sobie, że np. przed jakąś mordownią w PL gdzie nikt nie przejdzie bez zaczepki ląduje statek kosmiczny - raczej nikt się nie rzuci bić kosmitów. Mniej więcej podobnie jestem traktowany chodząc po slumsach z 5d;-)

Uprawnienia umieszczania postów