Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: [perqsista] Dominikana

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiyka Zobacz posta
    Jakie to miejsce na Dominikanie,Punta Cana?
    To jest region Puerto Plata.
    W Punta Cana nie ma nic poza kurortami dlatego z góry odrzuciłem tę lokalizację.

Cytat Zamieszczone przez Nesla Zobacz posta
    Jak zrobiles to pierwsze zdjecie??
    Aparat umieszczony w tzw. uniwersalnej obudowie podwodnej czyli w takim lepszym workiem z cylindrem na obiektyw.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Chris_11 Zobacz posta
    Ale nie bez powodu tamtejsze kurorty wypoczynkowe otoczone są wysokimi murami i mają strażników na wjeździe.
    Oczywiście, że sprzęt można stracić wszędzie, ale kiedy jesteś w kraju, w którym średnia zarobków to 200$, a Ty masz na szyi kilka tysięcy, a w dodatku odróżniasz się kolorem skóry, to zawsze prawdopodobieństwo rośnie.
    Dominikana to też jest kraj do którego emigruje (na zawsze) wiele tysięcy Europejczyków i Amerykanów i nie żyją tam bynajmniej za hotelowymi murami.
    Ja wychodzę z założenia, ze najciemniej pod latarnią
    Złodzieje zwykle chodzą za ofiarami a nie odwrotnie. Fotografowałem już w 3-cim świecie w miejscach gdzie się żyje za 1$ dziennie i odpukać nic złego mnie nie spotkało. Zwykle mam dobry kontakt z ludźmi i sami chętnie wyrażają zgodę na fotografowanie. Nigdy nie robię nic na siłę. Jeżeli miałbym stracić sprzęt - trudno - fajnie jakbym uratował przy tym twarz i kartę ze zdjęciami
    Ostatnio edytowane przez perqsista ; 09-12-2009 o 13:38 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów