Strona 284 z 345 PierwszyPierwszy ... 184234274282283284285286294334 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 831 do 2 840 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Coś już napisał Awatar qbar

Domyślnie

Jak to nie ma historii? Ja wam opowiem.

544. Miałem straszny bajzel w domu
    545. Tak straszny, że musiałem sobie na chwilę usiąść i wszystko przemyśleć
    546. Ukojenie znalazłem w muzyce. To właśnie wtedy wpadłem na pomysł...
    547. Zapłacę komuś, kto to wszystko uporządkuje
    548. Zostałem jednak oszukany przez koniokradów
    549. W rękach zostało mi tylko 10 zyla i nic więcej

No nie to się faktycznie nie klei. Sergiusz ma rację A obróbka za bardzo plastikowa. Sorry Micles
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Fakt, zdjęcia są z różnymi osobami, bo niestety nie można było tam za bardzo szaleć i skakać dookoła - sprzedawcy byli do nas nastawieni raczej negatywnie
    To po coś tam właził? Nie dość, że nic z tego nie wyszło to jeszcze pokazujesz na forum, że nic ci się tak naprawdę nie udało.
    Ostatnio edytowane przez qbar ; 06-03-2011 o 23:04 Powód: Automerged Doublepost

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Żyję w przekonaniu, że mi się w miarę udało.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Zdecydowanie lepszy z Ciebie obserwator niż kreator.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Wiem, ale jeszcze jakby wszyscy byli idealni i nie zawracali sobie głowy moją obecnością... Już nie wymagam akceptacji/uśmiechu/miłej atmosfery ;P Nie można po prostu olać, "a rób se pan co chcesz!"?

Miasto
    wawa

Domyślnie

Ależ rób se Pan co chcesz.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta

Ja bym prosił żeby od tego typy personalnych ocen się powstrzymać. Oceniamy zdjęcia nie osobę.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-03-2011 o 01:19
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    wawa

Domyślnie

Myślałem że oceniamy umiejętności i ewentualnie predyspozycje, co w tym pretensjonalnego?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

To źle myslałeś - oceniamy zdjęcia. Nic więcej.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ejże! Moja wypowiedź :
    Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Wiem, ale jeszcze jakby wszyscy byli idealni i nie zawracali sobie głowy moją obecnością... Już nie wymagam akceptacji/uśmiechu/miłej atmosfery ;P Nie można po prostu olać, "a rób se pan co chcesz!"?
    była odnośnie tego że dobry ze mnie obserwator, ale mogę to udowodnić tylko wtedy, gdy obiekty, które obserwuję nie przejmują się moją obecnością. To NIE BYŁO odnośnie forumowiczów

Miasto
    wawa

Domyślnie

Nic złego na myśli nie miałem, ale ok, niech Ci będzie. Ostatnia sesja z modelką bez polotu, sztywno, nudno, brak jakiegokolwiek pomysłu na zdjęcia. Natomiast ostatni set reporterski bardziej mi się podoba, kilka fajnych momentów złapanych, jak krzesła z kotem czy pchanie bryczki.
    W sumie napisałem to samo co wcześniej, ale mam nadzieję że tym razem już nie jest pretensjonalnie, Panie Moderatorze? Pisząc "ostatnia sesja" i "ostatni set reporterski" miałem oczywiście na myśli zdjęcia z ostatniej sesji i ostatniego seta reporterskiego, wyjaśniam bo nie chciałbym żeby odebrano mnie pretensjonalnie.

Strona 284 z 345 PierwszyPierwszy ... 184234274282283284285286294334 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów