A ja mam mocno mieszane uczucia. Wcale się tak nie różnie od reszty tutaj. (oprócz fashion week :P )
- Pierwsze 3 - super! otwarcie, kolejność. Chociaż akurat pn.-śr. byłem na dworcu 4razy i naprawdę można było uchwycić dużo większy ruch pod tablicą! Tu kiepsko również pod kątem tego co chciałeś przedstawić.
- 489 ta ręka na jego twarzy naprawdę mocno nie gra. A tu na pewno miałeś dużo czasu żeby to ujęcie dopracować. Zmarnowana szansa.
- 490,91,92 bez sensu, zupełnie nie w temacie PKP przed świętami Chociaż 92ma największy potencjał. Np. szerzej i pokazanie dużej kolejki, albo niezadowolenia w niej stojących, albo jakieś małej awantury w tym miejscu.
- 493 ok, fajne
- 494 - łaaał kibel, na dworcu, super ale znowu co się to ma do tematu PKP przed świętami
- 495 - ok fajnie złapane. Ale może lekko dłuższy czas? Żeby pokazać większą różnicę między dziadkiem a młodym?
- 496 coś nie gra. Za dużo prawej, za mało bagaży i ludzi? Pociąg w tle albo rozmyty albo go nie ma? Nie wiem coś nie tak, konkretnie nie mogę się określić :-P
- 497,98 - owszem fajne ale źle umiejscowione. 97 dałbym na przedostatnie a 98 przed dziadkiem (przyspieszenie, pokazanie pośpiechu kobiety i kontrastowe zwolnienie akcji dziadkiem)
- 499 naprawdę fajne, coś w sobie ma. 500 może być(dziwne kolory). Ale co najważniejsze to brak dobrego zakończenia. Jest dobrze skonstruowany początek. Jakby zmienić środek można ułożyć ładną akcję, ale brak niestety końca.
Ogólnie po Twojemu. Za dużo, nie do końca przemyślane, zrobione za szybko i nie dokończone. Chociaż na pewno całościowo lepiej!
Pozdro :-D