Strona 263 z 345 PierwszyPierwszy ... 163213253261262263264265273313 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 621 do 2 630 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Zapytaj się mamy czy 423 ma poczucie humoru.

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Z 423 chodziło o Warto chcieć! ... siku. Nie wiem, może ja mam jakieś wysublimowane poczucie humoru...
    Szkoda komentować :-?
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Bywalec Awatar tormentor
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Z 423 chodziło o Warto chcieć! ... siku. Nie wiem, może ja mam jakieś wysublimowane poczucie humoru, ale ta scena spowodowała, że się zatrzymałem i dość mocno napociłem, żeby oba napisy były czytelne.
    Mi sie to skojarzylo nieco z humorem rodem z sadistic.pl
    FF:5Dmk2|T17-35/2.8-4.0|T28-75/2.8|C35/2|C50/1.4|T70-200/2.8|||crop:40D|C18-55 IS||| Metz 58 AF-1|Sunpak 4000AF|wyzwalacze Phottix |Velbon Sherpa 250R|akcesoria...
    Zdjęcia: maxmodels.pl | digart.pl | flickr |
    "I have a very low tolerance level for stupid bullshit" - George Carlin

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Czyli w końcu co, dobrze, czy źle. Przydałyby się również bezpośrednie odniesienia do zdjęć.

Z 423 chodziło o Warto chcieć! ... siku. Nie wiem, może ja mam jakieś wysublimowane poczucie humoru, ale ta scena spowodowała, że się zatrzymałem i dość mocno napociłem, żeby oba napisy były czytelne.
    fot.423 jest bardzo dobrą fotografią...reportażową. pokazuje pewną indolencje gospodarzy dworca kolejowego w pewnym mieście. i jakoś mało śmieszne to dla mnie - widocznie za mało wysublimowany jestem. a z technicznego punktu widzenia to nic tylko pozazdrościć.
    pozdrawiam.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    fot.423 jest bardzo dobrą fotografią...reportażową. pokazuje pewną indolencje gospodarzy dworca kolejowego w pewnym mieście.
    Przepraszam, ale że niby indolencje pokazuje? W związku z czym? Przecież nawet dla niepełnosprawnej osoby to WC jest dostępne.
    Więc nie, to nie jest bardzo dobra fotografia reportażowa. Pokazuje nic. Jeżeli się nie zgadzasz, proszę o wyjaśnienie.

i jakoś mało śmieszne to dla mnie - widocznie za mało wysublimowany jestem.
    Po prostu nie masz już 12 lat, jakie ma micles psychicznie.

a z technicznego punktu widzenia to nic tylko pozazdrościć.
    pozdrawiam.
    O ile do technicznej strony miclesa jako tako zastrzeżeń mieć nigdy nie mam, to tutaj akurat nie widzę nic poza pstrykiem z kompaktu.

Coś już napisał Awatar yanovitz

Domyślnie

Czyli w końcu co, dobrze, czy źle. Przydałyby się również bezpośrednie odniesienia do zdjęć.

Takie troche "Sergiuszowe" to Twoje poczucie humoru.

Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cóż, kolego allxages, skoro uważasz że byle co i byle gdzie można sobie wieszać i wszystko jest w porządku, to mamy najwidoczniej inną definicję indolencji. kwestia wrażliwości to bardzo osobista sprawa i nie ma jakiegoś sensu nad tym dyskutować. sam fakt, że takiego "kwiatka", który może nasuwać u pewnych jednostek jakieś dziwne skojarzenia, dane mi było obejrzeć, napawa mnie niesmakiem. a zasługa w tym ogromna włodarzy dworca, bo to oni o tym decydują.
    Jakoś dziwne, że reklam McDonaldsa przy kiblach nie wieszają
    Jestę fotografę

Domyślnie

Cóż, kolego allxages, skoro uważasz że byle co i byle gdzie można sobie wieszać i wszystko jest w porządku, to mamy najwidoczniej inną definicję indolencji.
    Ja po prostu nie potrafię dopatrzeć się tutaj związku. Coś złego jest w samych toaletach? A gdzie takie plakaty mają zatem wisieć? Nad ołtarzem?

a zasługa w tym ogromna włodarzy dworca, bo to oni o tym decydują.
    Jakoś dziwne, że reklam McDonaldsa przy kiblach nie wieszają
    Akurat McDonalds koło toalet byłby niesmaczny, zwłaszcza jak ktoś biegłby tam z takiej "restauracji" z przysłowiową sraczką. Poza tym jak już pisałem, nie widzę nic w tym obraźliwego dla żadnej ze stron.

No i to raczej nie gospodarze dworca decydują, a reklamodawcy, którzy pewnie za różne miejsca płacą różną kwotę.

Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Ja po prostu nie potrafię dopatrzeć się tutaj związku. Coś złego jest w samych toaletach? A gdzie takie plakaty mają zatem wisieć? Nad ołtarzem?
    co złego jest w samych toaletach? a co złego jest w indolencji?
    nad jakim ołtarzem? chyba nie żyjemy jeszcze w państwie kościelnym, ołtarzy na dworcach PKP nie wprowadzili? takie plakaty wisieć mogą wszędzie:w holu głównym, na peronach,w poczekalniach, miejsca jest sporo. dlaczego powiesili akurat koło kibla? to takie dobre miejsce jest?

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Akurat McDonalds koło toalet byłby niesmaczny(...)
    i mam odpowiedź na swoje pytanie, a niesmaczne zdjęcie miclesa pokazuje, że cokolwiek by tam wisiało to by słabo pasowało, no może z wyjątkiem reklamy papieru toaletowego.
    pozdrawiam.
    Jestę fotografę

Domyślnie

co złego jest w samych toaletach? a co złego jest w indolencji?
    nad jakim ołtarzem? chyba nie żyjemy jeszcze w państwie kościelnym, ołtarzy na dworcach PKP nie wprowadzili? takie plakaty wisieć mogą wszędzie:w holu głównym, na peronach,w poczekalniach, miejsca jest sporo. dlaczego powiesili akurat koło kibla? to takie dobre miejsce jest?
    Miejsce takie samo, jak peron, hol główny itd. Idę o zakład, że ten plakat można znaleźć też w innym miejscu. Co tylko pokazuje, jak bardzo źle micles tworzy reportaż wypaczając rzeczywistość.

i mam odpowiedź na swoje pytanie, a niesmaczne zdjęcie miclesa pokazuje, że cokolwiek by tam wisiało to by słabo pasowało, no może z wyjątkiem reklamy papieru toaletowego.
    pozdrawiam.
    Z tą różnicą, że akurat McDonalds i toaleta są dość mocno powiązane.

Strona 263 z 345 PierwszyPierwszy ... 163213253261262263264265273313 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów