Strona 254 z 345 PierwszyPierwszy ... 154204244252253254255256264304 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 531 do 2 540 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Przecież, ani jedna osoba nie powiedziała, że były fajne, a Ty nadal musisz się upierać przy braku racji?
    Emotka = Ironia w tym wypadku. Po czasie widzę, że te grabie to nędzna chałtura, ale co zrobić...
    Tylko Ty zdajesz sobie sprawę, że jesteś 100% zaprzeczeniem tej idei?
    Jak tylko dowiedziałem się o Art&Fashion Festival, to postanowiłem sobie, że będę tam chodził i zrobię to inaczej. Nie jak gazetowiec - im więcej informacji w jednej klatce, tym lepiej. Tylko trochę ciekawiej. Moim zdaniem trochę mi wyszło. Brakuje początku (bo za późno przyjechałem do Poznania) i końca (bo myślałem, że będą pracować do ostatniej godziny czasu który był im dany), wiem. Ale jako takie sprawdzenie swoich możliwości do przestawienia umysłu na trochę głębszą fazę myślenia nad kadrami ten materiał mi się podoba.
    Albo głupie dogadywanie innym...?
    Już się znacznie ograniczyłem. Od miesiąca walnąłem chyba tylko 3 docinki jak dobrze liczę...
    Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    Po palcach widac, ze sa ponczochy
    Niby tak. Mało, ale widać

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Masakra jakaś. Piękno kobiety, kompozycja, układ rąk, wszystko zwalone. Nawet jak dziewczyna ma platfusa to na zdjęciu można zmienić go na piękno. Ale ty masz dar zupełnie odwrotny.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Emotka = Ironia w tym wypadku.
    Proponuję jednak, abyś zaczął używać języka polskiego, w nim nie ma emotek. Język dzieci neostrady zostaw sobie na pogadanki na naszej klasie. Nie wymagaj, aby wszyscy musieli zaniżać poziom języky, by dostosować się do Ciebie, ok?

Jak tylko dowiedziałem się o Art&Fashion Festival, to postanowiłem sobie, że będę tam chodził i zrobię to inaczej. Nie jak gazetowiec - im więcej informacji w jednej klatce, tym lepiej. Tylko trochę ciekawiej. Moim zdaniem trochę mi wyszło. Brakuje początku (bo za późno przyjechałem do Poznania) i końca (bo myślałem, że będą pracować do ostatniej godziny czasu który był im dany), wiem. Ale jako takie sprawdzenie swoich możliwości do przestawienia umysłu na trochę głębszą fazę myślenia nad kadrami ten materiał mi się podoba.Już się znacznie ograniczyłem.
    OK, powiedzmy że ten materiał jest parę poziomów wyżej od Twojej klasycznej podstawy materiałowej. Tylko, że jedna jaskółka wiosny nie czyni. Więc zanim obrośniesz w dumę, jak to masz myślenie nieszufladkowe to może zrób jeszcze trochę różnego materiału, bo tak to bez sensu. Zwłaszcza, że po tym A&FF wrzuciłeś już z 50 gniotów, choć pewnie połowa była zrobiona przed festiwalem.
    O początku i końcu już Ci kiedys mówiłem prywatnie. Dodam jeszcze, że skoro wiesz że zepsułeś materiał, to nie wiem po co w ogóle go komuś pokazujesz. Zostawia się takie coś w szufladzie, a świadomym wniosków o zepsuciu, powinieneś postarać się lepiej następnym razem.
    Kolejna sprawa, to Twoja świadomość że wiedziałeś, że będą pracować do późna i to olałeś. To już jednak świadczy o tym, że Twoje pro-repo-wannabe jest tyle warte co pierogi ruskie w barze mlecznym. Zjesz, bo tanie, a później masz ochotę tylko zwymiotować.

Od miesiąca walnąłem chyba tylko 3 docinki jak dobrze liczę...
    Od miesiąca walnąłeś przynajmniej jednego takiego kartofla, że jakbym Cię spotkał to byś dostał takiego strzała w łeb, że nie byłoby myślenia out of box, bo byś już tego boxa nie miał.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja wciąż nie mogę się nadziwić, że Micles budzi tyle emocji na forum. Tyle osób wkłada tyle wysiłku, żeby jechać po nim, jak to Parteq określił, jak po łysej kobyle. Najwyraźniej te osoby uznały, że Micles jest wart tyle uwagi, ba chyba najwięcej uwagi ze wszystkich forumowiczów.

Ja tu tylko oglądam zdjęcia. Co poniektórzy mają chyba jakieś poczucie misji.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Wiesz co to empatia?

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Wiesz co to empatia?
    Ja wiem, micles , sid i ty na pewno też , ale kto jest w stanie ją poczuć to już inna sprawa.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wiesz co to empatia?
    To co najmniej jakbym Cię zapytał, czy wiesz co to Linux, albo czy wiesz co to język programowania.

Bywalec Awatar tormentor
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Tak na prawdę liczy się psychika, thinking outside the box
    Moze czasem najpierw warto nauczyc sie jednak "inside"?
    FF:5Dmk2|T17-35/2.8-4.0|T28-75/2.8|C35/2|C50/1.4|T70-200/2.8|||crop:40D|C18-55 IS||| Metz 58 AF-1|Sunpak 4000AF|wyzwalacze Phottix |Velbon Sherpa 250R|akcesoria...
    Zdjęcia: maxmodels.pl | digart.pl | flickr |
    "I have a very low tolerance level for stupid bullshit" - George Carlin

Zablokowany

Domyślnie

Wszystko to nie zmienia faktu, że micles robi po prostu fatalne zdjęcia. Niemniej musi chyba wkładać dużo pracy, by posiadając przyzwoity sprzęt robić takie gnioty.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez at_m Zobacz posta
    Wszystko to nie zmienia faktu, że micles robi po prostu fatalne zdjęcia.
    Gorsze niż średnia tego forum? Jesteś tego pewien?
    Cytat Zamieszczone przez at_m Zobacz posta
    Niemniej musi chyba wkładać dużo pracy, by posiadając przyzwoity sprzęt robić takie gnioty.
    A co dla Ciebie za różnica, czy kupił sprzęt, żeby się lansować, czy żeby ładnie wyglądał na półce? Za Twoje pieniądze go kupił? Sponsorowałeś go? Zazdrościsz?

Czy celem wypowiedzi na forum, jest potrzeba dokopania innym? Czy jest sens zabierać głos, jeśli się nie chce wspomóc autora zdjęć konstruktywną krytyką?

Co ma na celu pisanie, że Micles robi beznadziejne zdjęcia? Poprawę własnego samopoczucia, dowartościowanie samego siebie, ulżenie własnej frustracji?

Skoro są takie beznadziejne, po co zaglądacie do jego galerii, z masochistycznych pobudek?

Czy komukolwiek, kiedykolwiek pomogło, uświadomienie go, jesteś beznadziejny, w czymkolwiek?

Wiele osób, które sugeruje, że Micles powinien zniknąć z tego forum, jest na nim krócej, niż sam Micles.

Ja nie bronię Miclesa, tylko nie rozumiem intencji większości osób, które zaglądają non stop do galerii Miclesa, która podobno w ogóle im się nie podoba i w ogóle nikogo nie interesuje i poświęcają swój czas, żeby wypisywać bezwartościowe komentarze. Co wami kieruje ludzie? Bo nie empatia. Raczej jej odwrotność.

Nie prościej po prostu nie zaglądać do galerii Miclesa i nie zabierać głosu, skoro jego zdjęcia nie są tego warte?

Strona 254 z 345 PierwszyPierwszy ... 154204244252253254255256264304 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów