Strona 251 z 345 PierwszyPierwszy ... 151201241249250251252253261301 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 501 do 2 510 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Bydgoszcz to bardzo ładne miasto. Może lepiej wrócić do architektury micles?
    Łóóó, Bydgoszcz i "ładne" to definicja antonimu (chociaż tor kajakarski jest fajny i wspomnienia dobre u mnie wzbudza).
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

391.

Awatar Mojwa
    Miasto
    Luboń k/Poznania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    Uzasadnisz swoja opinie?
    Zdjęcia oddają klimat danego wydarzenia, wywolują w czytelniku określone emocje.
    To nie są zdjęcia obok których przechodzi się obojętnie.
    500d + KIT + 50/1.8 + Super-Takumar 50/1.4 + Samyang 85/1.4 + Speedlite 430 EZ

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Niby tak, ale jakby wciągnęła, to co to by dopiero było... Przechude? IMO teraz jest ok, ale degustibusy różne...
    Nie byłoby przechude, tylko normalny brzuszek i o wiele atrakcyjniejsze zdjęcie. A chyba o to chodzi i modelce i fotografowi - by osoba fotografowana ładnie się prezentowała na zdjęciu. Teraz nie jest ładnie. Dostałeś na ten temat już kilka opinii. Rób z tym co chcesz, zlej jak zwykle a potem się dziw czemu Ci zdjęcia nie wychodzą, znaczy czemu takie opinie dostajesz - Twoja wola.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No dobrze już dobrze. Nie widziałem wersji z wciągniętym brzuchem, to nie powiem która jest lepsza. Po prostu ta wydaje mi się być ok, a nie na siłę wciągam brzuch żeby go nie mieć :P Na następnej sesji sprawdzę, ok?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Na każdej sesji sprawdzaj i najlepiej pokazuj modelce na bieżąco "tak wyglądasz z wciągniętym, tak bez wciągniętego brzucha" - najlepiej niech ona zdecyduje na której wersji się sobie bardziej podoba. To naprawdę działa i modelki naprawdę same zaczynają o tym pamiętać - by właśnie jak najlepiej wyjść na zdjęciu. Nie chodzi o sam brzuch bo nawet przy zupełnie płaskim, wyfitnesowanym brzuszku warto o nim pamiętać - odruchowo się wtedy sylwetka prostuje, lepiej układa całe ciało, łatwiej zachować równowagę modelce, no i modelka skupia się do ujęcia zamiast łapać ją gdzieś w pół ruchu. Potem trzeba oczywiście dogadać momenty kiedy może odpuścić, bo inaczej to po godzinie będzie dętka.

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mojwa Zobacz posta
    Zdjęcia oddają klimat danego wydarzenia, wywolują w czytelniku określone emocje.
    To nie są zdjęcia obok których przechodzi się obojętnie.
    Pięciocentymetrowa głębia ostrości w reportażu wywołuje w Tobie emocje?

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Może emocje wymiotne? ;-)

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

Świecone z góry, więc ciężko, żeby dół był tak samo oświetlony jak góra. Musiałbym świecić z 20m jakimś gigantycznym źródłem światła żeby mieć podobną jego charakterystykę lokalną, ale mniejszy falloff globalny. No i wtedy także i tło musiałoby powędrować duuużo dalej :P
    wymyslili blendy

Dłoń - niby tak, ale co w tym złego...
    zle wyglada. nie sprzeda sie.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    wymyslili blendy
    Zmiękczyłaby mi cienie powstałe od głównego źródła światła. Wymaskowanie dodatkowego światła tylko na nogi to wyższa szkoła jazdy, a i przede wszystkim wyższy poziom wyposażenia studia
    Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    zle wyglada. nie sprzeda sie.
    Nie ma się sprzedawać, ma się podobać :P

Strona 251 z 345 PierwszyPierwszy ... 151201241249250251252253261301 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów