Fajny autobus.
Fajny autobus.
Zdjecie autobusu bardzo ciekawe. Plecy dziadka z babcią, uciekajacych przed deszczem, również.
Az zaluje, że ten battle nie doszedł do skutku.
Szkoda, że 275 nie dało się zrobic o drobinę szerzej, byłoby idealne.
Kolory rzeczywiście jakieś takie jak z Nikona, ale o tym sie nie wypowiadam, bo sam mam problem z magentą![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Autobus jest w dechę, ma nawet forumową rejestracją. Do tego podobają mi się skosy i kościół „pod górę” Jednym słowem klasyka gatunku.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
284- Titanic na zakręcie? Ale uwaga! Prawy dolny róg. Plecak „fotografa” ze sprzętem? Statyw?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Kolory pewnie przez lampę, która na pierwszy plan miała leczko mocniejsze oddziaływanie niż na tło (sufit w tym wypadku).
Here you go :
288.
288 w B&W byłoby super. Wiem, micles nie lubi... Ale może jednak???
Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
Artysto, twórz, nie gadaj!
Johann Wolfgang Goethe
ja też nie rozumiem tej ostatniej maniery szerokich kątów w fotografii ślubnej. Sam z mojego ślubu mam sporo takich i nie do końca jestem z tego zadowolony (o mojej rodzinie nie wspominając). Chyba co niektórzy zapomnieli z tej podniety sprzętowej, że rybie oko nie służy fotografii ludzi.
---Moje zdjecia na FB---