nikt nie dostal bana na rok - prosze skonczyc offtop i zaczac dyskutowac o zdjeciach, bo kolejne 'kartki' pojda w ruch
nikt nie dostal bana na rok - prosze skonczyc offtop i zaczac dyskutowac o zdjeciach, bo kolejne 'kartki' pojda w ruch
Czacha z całym szacunkiem ale o jakich zdjęciach? Po prostu wzięły i zniknęły. Nie otwierają się przynajmniej u mnie.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
to juz nie moja sprawa - to jest watek o zdjeciach, a nie przewinieniach. nie chce mi sie wlepiac kartek, dlatego wrzuccie na luz.
Automatyczny ban na CB jest za nazbieranie 15 pkt, czas wyświetlany w informacji o kartce zawartej przy poście tyczy się wyłącznie tego konkretnego przewinienia.
Zdjęcia nie wyświetlają się gdyż zostały przez autora usunięte z serwera.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
To może do czasu powrotu Miclesa zamknąć wątek.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Jako że battle'a ślubnego nikt nie chciał się w końcu podjąć, to już nie mam zamiaru dłużej czekać z publikacją tego materiału.
Dotychczas najfajniejsza para ślubna w mojej karierze (być może przez to, że panna młoda chodziła do tego samego liceum co ja ;P). Przedstawiam :
Basia i Stefan
(Przygotowania, Błogosławieństwo, Ceremonia)
264.
265.
266.
267.
268.
269.
270.
271.
272.
273.
274.
275.
276.
277.
278.
275, mój zdecydowany faworyt.
PS. Dlaczego takie "nikonowate" te kolory, np. 265?![]()
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...