Przecież on wypowiadał się w roli klienta raczej , a nie fotografa.
Przecież on wypowiadał się w roli klienta raczej , a nie fotografa.
no comment...
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
no comment...
Dokładnie, zdjęcia technicznie poprawne, chociaż nie wszystkie, ale coś mało życia w tym repo, w poprzednich też. Co się stało paniom na 250? Za dużo solarium?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
35 za wąsko. Muszę teraz wybrać : Sigma 20 1.8, czy 24L.
To byś powiedział które... Już niedługo. Wytrzymaj jeszcze tydzień."Ja nic nie robiłem" (zobacz na trzecią osobę - wygląda normalnie) Widocznie taki styl, może im się tak podoba, to się opalają. Ja walczyć w obróbce z tym nie będę, bo jeszcze kogoś urażę (murzyna na białego nie przerabiamy, to opalonych też nie ruszam)
No proszę Cię, trzeba było zdjąć tego buraka, serio tak wyglądały?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
a myślałem że masz 24 , bo to jest w sumie w sam raz na robienie zdjęć między ludzikami podczas zabawy , nawet jak przerysuje lekko to jak dla mnie jest w normie
no comment...
No właśnie nie mam, i widzę zapotrzebowanie. Gorzej z kasą ;P
Robienie ślubów to musi być strasznie dołujące psychicznie zajęcie! Oglądanie efektów może kompletnie zdołować!:![]()