Strona 222 z 345 PierwszyPierwszy ... 122172212220221222223224232272322 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 211 do 2 220 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

studentmibm1
    Guest

Domyślnie

jakby mi fotograf przyniosl takie zdjecia z mojego slubu to by zginal na miejscu. cały kosciol to jakby foty goscia ktory pierwszy raz trzymal aparat w reku...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To całe szczęście, bo ja nie fotograf.

Dopiero zaczyna Awatar mzieli
    Miasto
    Kraków/Lubin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez studentmibm1 Zobacz posta
    jakby mi fotograf przyniosl takie zdjecia z mojego slubu to by zginal na miejscu. cały kosciol to jakby foty goscia ktory pierwszy raz trzymal aparat w reku...
    Z całym szacunkiem, ale prywatne preferencje polecam zostawić poza tym tematem... Polecam obejrzeć sobie temat z okładki jednego z obecnie wydanych miesięczników fotograficznych (odnośnie ślubów oczywiście) i potem się zastanowić, czy ten komentarz trafił w słuszne miejsce.
    Canon 5dmarkII, Canon 500d, C 18-55 f/3.5-5.6 IS, C 50 f/1.8, C 35 f/2.0, T 70-200 f/2.8, Samyang 8, C Speedlite 430EX II i inne drobne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mzieli Zobacz posta
    Z całym szacunkiem, ale prywatne preferencje polecam zostawić poza tym tematem... Polecam obejrzeć sobie temat z okładki jednego z obecnie wydanych miesięczników fotograficznych (odnośnie ślubów oczywiście) i potem się zastanowić, czy ten komentarz trafił w słuszne miejsce.
    Pokusiłem się nawet o przeczytanie tego artykułu, ale nie komentuję tego.
    Jedyną informacją jaka przyniosła mi pożytek, to przypomniałem sobie, że posiadam na kole nastaw trybów foto, 3 wolne tryby na własne preferencje

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez studentmibm1 Zobacz posta
    Komentarz rodem z wp.pl. Żenada.
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Domyślnie

mnie się podobają. łapiesz chwile, a to najważniejsze.

czy to mój laptok czy na niektórych facjaty zbyt blade ?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha, 238 już mogłeś sobie darować, bo nie wiadomo czy ona dłubie w nosie czy coś innego.
    ryż Ci fajno wyszedł.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha, 238 już mogłeś sobie darować, bo nie wiadomo czy ona dłubie w nosie czy coś innego.
    ryż Ci fajno wyszedł.
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 22-08-2010 o 01:51 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Na komentarze pokroju studenta zaraz nasuwa mi się pytanie zaczepne: Pokaż mi swoje fotografie a pośmiejemy się razem

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Na komentarze pokroju studenta zaraz nasuwa mi się pytanie zaczepne: Pokaż mi swoje fotografie a pośmiejemy się razem
    A dlaczego? Przeciez może wyrażać opinie o zdjęciach kogoś, kto swoje usługi sprzedaje a zdjęcia prezentuje na forum. I wcale nie musi umieć nawet obsługiwac aparatu...
    W ten sposób przecież działa na CB pewnie więcej niż 50% forumowiczów...
    Fakt... komentarz kiepski i nic nie wnoszący ale cóż.
    Osobiście Miclesa zdjęcia (ślubne bynajmniej) nie leżą zupełnie, ani stylowo ani obróbkowo. Ale skoro pokazuje jakieś więc najwyraźniej ma klientów którym ten styl (lub cena) odpowiada.
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

nie ma co karmić trola i tyle
    no comment...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxdanish Zobacz posta
    A dlaczego? Przeciez może wyrażać opinie o zdjęciach kogoś, kto swoje usługi sprzedaje a zdjęcia prezentuje na forum. I wcale nie musi umieć nawet obsługiwac aparatu...
    W ten sposób przecież działa na CB pewnie więcej niż 50% forumowiczów...
    Fakt... komentarz kiepski i nic nie wnoszący ale cóż.
    Osobiście Miclesa zdjęcia (ślubne bynajmniej) nie leżą zupełnie, ani stylowo ani obróbkowo. Ale skoro pokazuje jakieś więc najwyraźniej ma klientów którym ten styl (lub cena) odpowiada.
    Zgadza się. Każdy może wyrażać opinię, ale niech to będzie opinia, czy nawet krytyka konstruktywna. Bo jak ktoś tak pisze to zakładam, że jest z 3 klasy lepszy od miclesa. Niech więc pokaże co potrafi.

Strona 222 z 345 PierwszyPierwszy ... 122172212220221222223224232272322 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów