Strona 215 z 345 PierwszyPierwszy ... 115165205213214215216217225265315 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 141 do 2 150 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Służy, bo specjalnie po to do Wawy wpadłem, więc siara by była jakbym przyzwoitych fot nie zrobił. W BW pewnie wyglądałoby lepiej, ale zbytnio nie lubię BW.

Zawsze pozostaje jeszcze Puszcza A do Bogatyni sam bym się przejechał, jakby była bliżej i wiedziałbym wcześniej...

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    Zdaje się, że pan Cejrowski jest obrońcą krzyża. Niestety, bo go lubiłem.
    O kurczaczki,ale pan Cejrowski będzie zawiedziony

http://www.radiownet.pl/radio/wpis/8100/

Tyle, że tutaj po obu stronach barykady są katolicy. No, może z jednej strony są ultrakatolicy.
    Jeżeli do katolików zaliczasz radykalnych lewaków, emerytów z 4 departamentu, zielonych,anarchistów,blackmetalowców ,homoseksualistów, kiboli w wersji "chętnie obiję mordę" , zwykłych dresowych zadymiarzy, amatorów taniego napitku i rozweselająco-pobudzających piguł,a także gawiedź z gatunku co "papieża słuchali,ale nie posłuchali" to istotnie-sama katolicka elita.

Cytat Zamieszczone przez polm Zobacz posta
    Miał za Walendziaka (94-96) ten swój WC Kwadrans, a sam o sobie mówi że jest "katolem". Boso jest spoko, ale poglądy ma nie do przyjęcia.
    Nieśmiało zapytam : jakie poglądy ma nie do przyjęcia?

Cytat Zamieszczone przez jacapa Zobacz posta
    Niechcący skierowałem uwagę z fotografii na Cejrowskiego. Inni się wypowiedzieli to i ja powiem , że długo miałem do niego neutralny stosunek. Traktowałem jako ciekawostkę, trochę dziwaka, ale do czasu jak się wymądrzył, że żyje w Polsce , ale podatki płaci za granicą bo mniejsze.
    Taki patriota co Polskę kocha ... doić .
    Zupełnie nie znasz zagadnienia,mylisz pojęcia i wprowadzasz w błąd pozostałych .Pogooglaj więcej,bo w tym momencie trollujesz na potęgę

Cejrowski jest m.in. podróżnikiem,ale i fotografem.
    Tak się składa,że również canonierem.
    Robi reportaże i dokumenty ze swoich egzotycznych wypraw.
    Murków i cegiełek raczej się "nie ima"

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No już, już, OT o Cejrowskim i o poglądach krzyżowych dość. Wiedziałem że tak będzie. Postraszę was zatem resztą materiału z Gran Turismo.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    .

Potrzebuję jeszcze oceny biegłych, czy to ta sama osoba :

Moja fota nr 166 i TA fota (z lekcji nr 1 na CB)
    Ostatnio edytowane przez micles ; 12-08-2010 o 01:45 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Pierwsza część zdecydowanie bardziej mi podeszła. Jest tam kilka fajnych klatek (najlepsze chyba 154 jak dla mnie). Druga słabsza głównie ze względu na zbyt mocną obróbke (fioletowe niebo i budynki) - wiem, że chciałeś pozbyć się paskudnych żółtych zafarbów od świateł ulicznych, ale chyba za mocno w to poszedłeś trochę.

Co do dzwięku spróbuj wziąć kiedyś na zdjęcia dyktafon, nagrać coś a potem zmontować w fotokasta - czasem efekt pozytywnie zaskakuje.

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiyka Zobacz posta

Nieśmiało zapytam : jakie poglądy ma nie do przyjęcia?
    "Radykalno katolskie", to nie moje określenie tylko jego. Pamiętam jego "Wc Kwadrans", zraził mnie wtedy do siebie.
    Jako podróżnika, dziennikarza cenię, ale z jego poglądami społeczno-politycznymi nie zgadzam się. Wolno mi.

Jeszcze odnośnie repo. Zdjęcia z 14mm nie podobają mi się. To jest jednak za szeroko jak dla mnie, wychodzi efekciarsko.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

micles ---> Mówisz o dźwięku, a przecież Markiem II możesz kręcić filmy. Spróbuj coś zmontować. Widziełm już kilka reportaży filmowych w takich "okolicznościach przyrody" i robią wrażenie.

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    No już, już, OT o Cejrowskim i o poglądach krzyżowych dość. Wiedziałem że tak będzie. Postraszę was zatem resztą materiału z Gran Turismo.
    Co to, to nie. Żadnych Turismo.

Może to podsumuje całą bezsensowną dyskusję, w której nigdy nie znajdzie się zgody, słowa rozsądne:
    http://www.youtube.com/watch?v=x3rsq...eature=channel

Chyba więcej nie trzeba w tym temacie.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    micles ---> Mówisz o dźwięku, a przecież Markiem II możesz kręcić filmy. Spróbuj coś zmontować. Widziełm już kilka reportaży filmowych w takich "okolicznościach przyrody" i robią wrażenie.
    Mhm, markII i dźwięk. Chyba mamy inne pojęcie dźwięku A na mikrofon na razie nie wydaję, zbieram na 24L w trybie ekspresowym...

Co to, to nie. Żadnych Turismo.
    A ja jednak spróbuję :

Gran Turismo

184.

185.

186.

187.

188.

189.

190.

191.

192.

193.

194.

195.

196.

Domyślnie

technicznie pewnie i fajne, ale nudne to jest.... nic się nie dzieje, wolę Twoje z ludziami, zwłaszcza jak nie starasz się tak matematycznie podchodzić tylko łapiesz "emotions without any thinking".

a te ostatnie to takie gumy Turbo.... pamiętasz je ? pewnie nie, za młody jesteś ;-)
    kupowało się to badziewie i zbierało samochody, a potem mity chodziły że "turbo to rakotwórcze są".

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Pamiętam, pamiętam!

Wypadków żadnych nie było, więc jest co jest.

Strona 215 z 345 PierwszyPierwszy ... 115165205213214215216217225265315 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów