No przecież! Młody to i szybki :PJa lubię jego programy - zarówno podróżnicze, jak i ten na TVN Style (nie znam nazwy, zawsze pytam współlokatorki "kiedy Cejrowski leci?" i ona już wie ocb :P). Z drugiej strony traktuję faceta bardziej jako ciekawostkę, niż jako autorytet/mentora.Dużo rzeczy nie uchwyciłem, ale dużo więcej też tam się nie działo. Myślę, że relacja jest obiektywna i daje bezstronny obraz na całą sytuację. Byłem bardzo zdumiony organizacją policji - bardzo dobrze wszystko zabezpieczyli, potrafili też dynamicznie reagować na zaistniałe sytuacje. Niestety, byli trochę zbyt nadgorliwi - po zbesztaniu jednego fotografa przez kółko różańcowe poprosili o fotografowanie ich z odległości co najmniej 5m (zdjęcie 172 na 120mm właśnie zza drugiego rzędu policjantów wyznaczających barierę dla fotografujących tą stronę barykady). No ale ja ich rozumiem - nie chcieli robić sobie zbędnej roboty, drażnić tłumu itp. Chociaż szkoda, że modlący się w taki sposób reagują na media, które niekoniecznie muszą mieć złe intencje. Sami na tym tracą. Chyba.