Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
Chyba nie zrozumiałeś. Koledze chodziło, że za mało domknięte szkła masz, a Ty z 2.8 teraz chwalisz się 1.4?
Po pierwsze zrozumiałem o co chodzi, ale chciałem sprostować, że większość jest na 1.4, a nie na 2.8. Wiem o co chodziło. Ja jednak wolę głębią ostrości zaznaczać co jest dla mnie najważniejsze w zdjęciu.
Cytat Zamieszczone przez sprocket73 Zobacz posta
Micles, a nie bałeś się tam iść ?
Na zdjęciach widać, że atmosfera dość fanatyczna. Nigdy nie wiadomo, w którym momnecie ktoś zaatakuje.
Pytanie po której stronie stałeś... czy po tej po której stało ZOMO ?
Czego niby się bać. Jedyne czego można było się bać, to znikomy odsetek ludzi najniższej sfery, a do tego upojonych alkoholem. Na przykład ten pan :

168.

wykazał się bardzo wysokim poziomem inteligencji i dostawszy transparent złapał go tak jak na zdjęciu. 30 sekund później znalazł się plecami na ziemi. Dziewczyna która nie przewidziała incydentu dostała od niego (przypadkowo) z buta w twarz. Szkoda że instynkt obrony sprzętu był silniejszy od konieczności uwiecznienia tego lotu. Piątka powędrowała pod pachę.
Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
Koleżanka też była, pokazała z 5 zdjęć z czego dla mnie te 2 mówią więcej niż wszystkie tutaj pokazane niestety
No cóż, można i tak. Gwoli wiadomości : moim zdaniem koleżanka była tam innego dnia, bo jak ja byłem, to tego lechowego krzyża nie było, a były za to barykady których na pierwszym zdjęciu nie ma.
Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
a on dał na lidera i też jest dobrze
Też mi się tak wydaje.

odstęp

.