ale użyłeś tym razem wizażystki ?bo jak będziesz miał posklejane rzęsy to lepiej nie wrzucaj
i ja się dołączam do apelu wizażystki , nie wiesz ile tracisz czasem
ale użyłeś tym razem wizażystki ?bo jak będziesz miał posklejane rzęsy to lepiej nie wrzucaj
i ja się dołączam do apelu wizażystki , nie wiesz ile tracisz czasem
no comment...
Tym razem użyłem samego siebie. Rzęs nie będzie widać, bo robiłem 14tką z daleka - niczym innym bym nie trafił z ostrością.
czyli jesteś ty w formie kropki i w h.... na około![]()
no comment...
Nie umiem oszacować jaki procent kadru zajmuję, bo nie oglądałem jeszcze zdjęć. Ale nie aż tak mały. Spróbuję wybrać coś, co nie podważy mojego podpisu pod nickiem i wrzucę.
Po raz kolejny i ja się zgodzę z powyższym. A skoro Vitez tak sie rozpisał to wypadałoby cytować Ci ten tekst od czasu do czasu, żebyś zapamiętał 8) Tak co kilka stron, do póki pokażesz fajny makijaż zwłaszcza na zbliżeniach. Musisz sobie zdać sprawę, że jak robisz ujęcie ogólne na postać to makijaż na małym forumowym obrazku jest trudny do ocenienia. Natomiast jeśli robisz zdjęcia takie jak to ostatnie to makijaż jest decydującym elementem w odbiorze zdjęcia!
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
To ja będę pierwszy aby nie było. Pierwszy komentarz przed zdjęciami: Piękne zdjęcia!
Tak na marginesie to plus minął i czekam jeszcze dwa tygodnie?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Już połowę zdjęć dla ciebie mam. Jestem w trakcie, spokojnie :P
Dobra, przerwa od sesyjnych, bo na Photoshopa patrzeć już nie mogę. Wrzucę zatem z Rogalina kilka dzisiejszych pstryków. Chcecie w BW, czy w kolorze?
dawaj kolorowe BW![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/