Na tle Twoich wszystkich fotek najbardziej podoba mi się seria z piegowatą modelka oraz foto 123. Po prostu miło się patrzy na kolory, modelkę, która nie probuje na siłe kombinować z rękoma i miną. Miłe w odbiorze bez rozbierania na czynniki pierwsze.
eee z rozbieraniembyłoby przyjemniej
![]()
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 13-07-2010 o 10:33 Powód: Automerged Doublepost
Ślubniaki już zrobione (jak widać w battle'u), teraz przyszła pora na sesje.
Ciąg dalszy :
124.
A ja do kiedy mam czekać? Zerknij na prawą rękę.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nie wiem jeszcze jak dużą tą serię o sobie zrobię. Jeżeli małą, to do końca tygodnia. Jak większą, to do za dwa tygodnie +.
Widzę prawą rękę - macha do ciebie tą "złą stroną". Akurat w tej sprawie będę uparty i nie dam się szantażować![]()
Ja też byłem kiedyś uparty a na to nie ma lekarstwa. Ale z czasem przechodzi. A czas jest najprostszą rzeczą. Dwa tygodnie plus? To niewiele czasu. Poczekam.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
124 Do mnie to zdjęcie nie trafia. Modelka w centrum kadru, poza dziwna, ułożenie rąk też, szyja przerysowana.
I w krzaczorach ... Weź ją w zboże, chabry by fajnie współgrały z kolorem sukienki.
Micles - 124 straszne
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
hmm moze dopisze dokladniej, bo lubisz konrkety.
jak dla mnie zbyt ciepłe, zbyt ciemne i zbyt duzy kontrast/nasycenie.
za duzo krzakow z przodu, cienie chaotyczne, makijaz w ogole mi sie nie podoba, stylizacja z makijazem nie pasuja do reszty. najgorsze z tej serii
Ostatnio edytowane przez Loome ; 14-07-2010 o 09:17 Powód: Automerged Doublepost