012 milutkie
z nowych 016 według mnie odpada (mimika, poza, od ilości trawy w takim kolorze robi mi się niedobrze) pozostałe dla mnie dobre ale wolałbym 14 i 15 kolorystycznie takie jak 013
012 milutkie
z nowych 016 według mnie odpada (mimika, poza, od ilości trawy w takim kolorze robi mi się niedobrze) pozostałe dla mnie dobre ale wolałbym 14 i 15 kolorystycznie takie jak 013
13 na nie, bo rozciągnęłą ją za bardzo.
16 na nie, bo nie
reszta ujdzie![]()
I w końcu micles wstawia tylko te fotki, które są albo świetne, albo przynajmniej niezłe. W sumie, spośród ostatnich 22 ok. 75% bardzo mi się podoba.
Od 17 do 22 bardzo mi się podobają, ciekawa prezentacja prac.
Mi osobiscie białe ramki nie lezą, rozumiem ze te zdania maja duze nzaczenie w kwestii zrozumienia tych prac, a czarna ramka kojarzyła by się z demotywatorami... No cóż nie ma rozwiązan idealnych. Nie mniej jednak zdjęcia mi się podobaja, jest pomysł, wykonanieTrzymaj tak dalej!
Jakieś ramki musiały być, a że foty BW, to i tło raczej BW, zatem dużego wyboru nie miałem...
Mi się podoba. Owszem układając zdjęcia można by staranniej dobierać miejsce lewe lub prawe ale pomysł fajny.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Wszystkie lewe miały być z postacią patrzącą w obiektyw, na tle miejsca pracy, a prawe podczas wykonywania danego zawodu. Możnaby jedynie odbijać lustrzanie, ale ja tych metod nie praktykuję.