Odczepcie się od szalika, właśnie że pasuje, na szczęście jest zielony, a to kolor który dobrze współgra z rudawymi włosami.
Świetna modelka micles!
Odczepcie się od szalika, właśnie że pasuje, na szczęście jest zielony, a to kolor który dobrze współgra z rudawymi włosami.
Świetna modelka micles!
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
Micles - widać, że przesiadles się na nowy sprzet, lub duzo w PSie dlubiesz
Kolorki, ostrosc, widac magie piątki
Mam kilka rzeczy, ktore moglbym Ci zarzucic, ale chcialem dzis napisac od strony tej pozytywnej. Zreszta gdybys mial stylistke i inna modelke to mysle ze byloby lepiej
Zazdroszcze zestawu. Btw - czasem chyba musisz bardziej przymknac tą 35 - na ostatnim foto szalik juz wyszedl z go
FF:5Dmk2|T17-35/2.8-4.0|T28-75/2.8|C35/2|C50/1.4|T70-200/2.8|||crop:40D|C18-55 IS||| Metz 58 AF-1|Sunpak 4000AF|wyzwalacze Phottix |Velbon Sherpa 250R|akcesoria...
Zdjęcia: maxmodels.pl | digart.pl | flickr |
"I have a very low tolerance level for stupid bullshit" - George Carlin
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
To i ja też się zgodzę i dam w dobrej jakości, bo faktycznie macie rację
007_c.
No dobra skoro się zgadzasz. Modelka jest bardzo ładna ale ma bardzo trudną do fotografowania twarz. Jak by broda poszła troszeczkę w dół zniknęłyby dziurki od nosa a wzrok nabrałby siły inaczej ożywiłby się. Prawe oko jest nieco mniejsze więc świeciłbym zdecydowanie mocniej z przeciwnej strony a ze względu na urocze piegi byłbym za mniejszym kontrastem oświetlenia. Podobnie popatrz micles na brwi. Ten kosmyk włosów dałbym bardziej nad lewe oko.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sesję piegową już mam zaklepaną, bez makijażu i z płaskim, miękkim światłem, żeby można było kontrastem jak najwięcej wyciągnąć z tego
Tymczasem : pozdrowienia dla Venomera![]()
011.
Miękkie nie musi być płaskie. Daj kontrę. I deko większą przysłonę.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
ie lubię tego zdjęcia --> bez biustu, ale za to z ramionami pływaczki...