Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
ja je będę wmalowywał na fotoksiążki tym parom, które mają do siebie dystans
Ja myśle, ze wszyscy Twoi klienci mają dystans do siebie, inaczej by Cie nie wzieli. Być ufoludkiem na zdjęciu to nie byle co

Uwierz mi, że poluję, ale jakoś cały czas mam śluby, na których takich emocji i ulotnych momentów nie ma. Raz jak kręciłem, to mi się ładnie wszyscy rodzice popłakali na "Cudownych rodziców maam..." i tyle by było z takich sensacji...
Tutaj nie chce się wypowiadać, bo ja ślubów na szczęśćie nie robiłem nigdy. Oczywiście mam swoje wyobrażenie, ale bardzo możliwe że w praktyce okazałoby, że miałbym np. takie same problemy jak Ty, bo kto to wie. No więc bez doświadczenia nie będe podejmował sprawy, ale znalezienie tych chwil związane jest chyba z pewnymi cechami, których Ty (niestety) od pierwszego posta na tym forum jesteś zaprzeczeniem. Ale powodzenia, fajnieby było jakbyś np. dzięki temu forum nauczył się fotografować.

Ufam, bo to już prawie 3/4 roku studiują i na razie ich zdanie=const, a dla mnie nawet godzina kucia to za długo.To dobrze, bo wesela jeszcze nie pokazałem
Nie zrozumiałeś. Zapytaj ich jeszcze raz, za jakieś 5 lat. I jeszcze raz za jakieś 10 lat. Teraz to co mówią, wsadź między bajki.

To dobrze, bo wesela jeszcze nie pokazałem
To dobrze, bo na trzeźwo może nie przejść. Mam nadzieje, że wrzucisz grubo po północy