Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Doczekam się kiedykolwiek na łamach forum CB chociaż jednego nieironicznego posta z twojej strony? Nie pasuje ci, to napisz czemu.
    Brak emocji na tych zdjęciach. Fotografujesz wyjątkowe chwile dla tych ludzi ale tego nie widać na Twoich zdjęciach. Nie byłem fanem zdjęć Kaliny ale po obejrzeniu zdjęć z tego wątku stwierdzam z całą odpowiedzialnością, że wolę poruszone, nieostre, niedoświetlone itp zdjęcia ale pokazujące uczucia, emocje i ulotne momenty.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    Opiszemy zdjęcia wedle tego co na nich widać
    Dobry jesteś! Może wejdziemy w spółkę - będziesz mi takie opisy zapodawał po ślubach, a ja je będę wmalowywał na fotoksiążki tym parom, które mają do siebie dystans
    Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    wolę poruszone, nieostre, niedoświetlone itp zdjęcia ale pokazujące uczucia, emocje i ulotne momenty.
    Uwierz mi, że poluję, ale jakoś cały czas mam śluby, na których takich emocji i ulotnych momentów nie ma. Raz jak kręciłem, to mi się ładnie wszyscy rodzice popłakali na "Cudownych rodziców maam..." i tyle by było z takich sensacji...
    Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Przecież oni są na pierwszym roku. Żartujesz, że ufasz takim opinion?
    Ufam, bo to już prawie 3/4 roku studiują i na razie ich zdanie=const, a dla mnie nawet godzina kucia to za długo.
    Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    A o weselu sie nie wypowiem, bo nie wypada
    To dobrze, bo wesela jeszcze nie pokazałem

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

ja je będę wmalowywał na fotoksiążki tym parom, które mają do siebie dystans
    Ja myśle, ze wszyscy Twoi klienci mają dystans do siebie, inaczej by Cie nie wzieli. Być ufoludkiem na zdjęciu to nie byle co

Uwierz mi, że poluję, ale jakoś cały czas mam śluby, na których takich emocji i ulotnych momentów nie ma. Raz jak kręciłem, to mi się ładnie wszyscy rodzice popłakali na "Cudownych rodziców maam..." i tyle by było z takich sensacji...
    Tutaj nie chce się wypowiadać, bo ja ślubów na szczęśćie nie robiłem nigdy. Oczywiście mam swoje wyobrażenie, ale bardzo możliwe że w praktyce okazałoby, że miałbym np. takie same problemy jak Ty, bo kto to wie. No więc bez doświadczenia nie będe podejmował sprawy, ale znalezienie tych chwil związane jest chyba z pewnymi cechami, których Ty (niestety) od pierwszego posta na tym forum jesteś zaprzeczeniem. Ale powodzenia, fajnieby było jakbyś np. dzięki temu forum nauczył się fotografować.

Ufam, bo to już prawie 3/4 roku studiują i na razie ich zdanie=const, a dla mnie nawet godzina kucia to za długo.To dobrze, bo wesela jeszcze nie pokazałem
    Nie zrozumiałeś. Zapytaj ich jeszcze raz, za jakieś 5 lat. I jeszcze raz za jakieś 10 lat. Teraz to co mówią, wsadź między bajki.

To dobrze, bo wesela jeszcze nie pokazałem
    To dobrze, bo na trzeźwo może nie przejść. Mam nadzieje, że wrzucisz grubo po północy

Uprawnienia umieszczania postów