Strona 49 z 345 PierwszyPierwszy ... 3947484950515999149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Zagadałbym bardzo chętnie, ale w jakim języku? Po angielsku? Mógłby być problem...
    To zdanie potwierdza tylko moją opinie, że masz spore problemy komunikatywne z ludźmi. Pamiętam, że kiedyś wrzucałeś zdjęcia plenerowe ze ślubu i już wtedy czuć było Twoją bariere.

Cytat Zamieszczone przez micles
    Moja największa pasja i zajęcie, z którego jakieśtam pieniądze mam to fotografia. Informatykę "tylko" studiuję i mam nadzieję w tym zawodzie pracować po studiach. Ale tak, ścisły umysł jest.
    A z takim podejściem obawiam się, że dużo w informatyce też nie osiągniesz niestety...

A tak w ogóle, jednej rzeczy jeszcze też nie rozumiem. Pomijając, że zdjęcia ogólnie są słabe (chodzi mi o te pod kościołem), to nie zauważasz, że nawet wśród wklejonych, część jest super-gniotem? Chodzi mi o to, że przy wielu seriach gdzie wrzucasz powiedzmy 8-10 zdjęć, to często wrzucasz z 3-4, które są poniżej wszelkiego poziomu. Po co? Nie lepiej wrzucić mniej, ale zdecydowanie skupić się na ich jakości?
    Co innego kiedy wrzucałbyś rzeczywiście jakiś reportaż, który opowiedziany jest zdjęciami i ich TREŚĆ jest o tyle ważna, że jakość zdjęć może nie być idealna. Ale takich reportaży NIESTETY nie wrzucasz...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zima PSIXem
    (chciałem posortować od najmniej do najbardziej zasypanego, ale numerki na kliszy by się nie zgadzały i byłaby checa i dziwne pytania i inne takie :P)

214.

214.

214.

214.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Czarno biała masakra:-D
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Jak patrzę na co zmarnowałeś dobry film to aż mnie serce boli.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

E tam książka była lepsza, film taki dobry nie był
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

hahaha
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

micles, ja cię nie rozumiem... potrafisz od czasu do czasu zrobić zdjęcia na poziomie (vide ostatnie studyjne), a potem wrzucasz coś takiego. To nie jest nawet street. Bardziej wygląda jak test sprzętu.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Pank, Sergiusz - wracajcie do siebie

Żeby zachować równie niski poziom merytoryczny zdjęć, to od razu wrzucę następne, tym razem trochę architektury z Poznania:

215.

216. (miało być symetrycznie, ale nie wiem czemu wyszło tak.)

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

a nie mogles zaczekac az ten ktos na 215 wejdzie w kadr? tak zje*** dobra fote tez trzeba umiec

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    a nie mogles zaczekac az ten ktos na 215 wejdzie w kadr? tak zje*** dobra fote tez trzeba umiec
    O lol, dopiero teraz gościa zauważyłem

Faktycznie, jakby był tak ładnie w centrum i to w rozkroku, to byłaby lepsza fota.

Strona 49 z 345 PierwszyPierwszy ... 3947484950515999149 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów